Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] mam buga czy co?

rojdzonson1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka wczoraj miałem 3tysie na ostatnią postać która mi za tyle została kupiłem ją i jakoś po 15 relogach kasy mi nie odebrało dziś też mam tą kasę a postać też zakupiona niestety nie mogę zobaczyć czy mogę coś za to kupić czy to bug wizualny bo nie mam do kupienia tańszej postaci niż za 4800 czy ktoś tak miał i czy mu ta kasa została czy wizualny bug to jest?

a tak na marginesie jak się przeniosę na westa to zniknie mi gold ramka?

Opublikowano

ramka ci nie zniknie, a bug-i z ip były, są i będą. jak chcesz to zgłoś to do riotu (dla uczciwych) a jak nie to się ciesz że masz zaoszczędzone 3,1k ip ; p. raz kumpla wywaliło z lola i jak wszedł spowrotem miał 4k rp także... ;-;

@up niekoniecznie wizualna bo też miałem że kupiłem za 3150 gragasa i kasa została. teraz dozbierałem 1,5k i kupiłem mf także ma 2możliwości...

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Może być bug wizualny lub też nie , na twoim miejscu bym dozbierał do 4k i sam się przekonał ;P

W każdym bądź razie jest to bug (na twoja korzyść więc nie ma co go zgłaszać ;P )

1374642900-U336505.png

by Jakim08

Opublikowano

Ja tak mialem raz ale to byl zwykly bug wizualny , a jak nie masz jak sprawdzic kupujac postac to sprobuj kupic runki

Opublikowano

heh spróbowałem kupić runke ale akurat podczas próby kupna kasa znikła więc wizualny bug może kiedyś się poszczęści i będzie na stałe :O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...