Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Terenzo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z plikami terenzo _ freebsd 8.2 pliki v3.

Wkleiłem rooty i locale stad http://www.mpcforum.pl/topic/781782-tut-jak-postawi-serwer-hamachi-na-plikach-by-terenzo/

Do clienta RyKoX v2. Ale dupa. Za przeproszeniem... Zostaniesz Połączony z Serwerem.... Bład Podczas Połączenia Z serwerem.

:X Porty odlokowane wszystkie. Sysinstall idealnie skonfigurowane hamachi włączone. A z tym ClientSide nie kumam niby jest ich 4 a w temacie jest 1. ^.-

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

Jeśli masz cały czas "Zostaniesz połączony.." to znak, że dobrze skonfigurowałeś maszynę i masz dobre IP.

Ale masz zły pong.

Sprawdź jaki masz po stronie serwera i po stronie klienta.

Opublikowano

I po Ch*j nabijasz posty ? Pisze przeciez ze nie pisze mi co chwile "Zostaniesz połączony.." Tylko Po paru Sekundach Wyskakuję blad połączenia. Zły Pong ? Możliwe.

Opublikowano

Do clienta RyKoX v2. Ale dupa. Za przeproszeniem... Zostaniesz Połączony z Serwerem.... Bład Podczas Połączenia Z serwerem.

No rzeczywiście kurwa precyzyjnie to określiłeś.

Pewnie jak zawsze nie robicie zgodnie z tutorialem i musimy się domyślać, co zrobiliście źle.

Zgadywanka do osranej śmierci.

Pobierz aktualnego klienta z globala, spatchuj i wklej clientside v2 lub v3

Opublikowano

No rzeczywiście kurwa precyzyjnie to określiłeś.

Pewnie jak zawsze nie robicie zgodnie z tutorialem i musimy się domyślać, co zrobiliście źle.

Zgadywanka do osranej śmierci.

Pobierz aktualnego klienta z globala, spatchuj i wklej clientside v2 lub v3

Ta.. Bo pewnie robie to on 1godziny, a Ty musisz zlapac jakiegos posta. Ale cóż. Niestety. Na ciul mi jakis tutorial ? jak wziołem stamtad tylko rooty i locale. Japierdyszem. -.- Zmienie Ponga i dam edita.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...