Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Pes 2013 Windows 7

PokerFaceRm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was drodzy użytkownicy. Mam problem z grą PES 2013, z góry przepraszam za zły dział.

Mam pewien problem. Otóż mam grę PES 2013 PROPER RELOADED. Gra na Windows XP SP.3 działała dobrze i płynnie. Ostatnio zmieniłem system na Windows 7.

W czym problem?
Gdy włączam grę ciągle się ładuje.
Szukałem odpowiedzi naprawdę wszędzie , nawet na zagranicznych forach i pod filmikami na youtubie od ludzi z podobnym problemem. Dlatego zgłaszam się tutaj z cichą nadzieją na to że komuś uda się dociec w czym tkwi problem.

Proszę o odpowiedź pozdrawiam.

Opublikowano

Spróbuj zrobić re-instal uruchom plik .exe jako administrator i ze zgodnością swojego systemu operacyjnego zaktualizuj wszystkie sterowniki karty graficznej i DirectX podaj też parametry swojego komputera.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Start>>Mój Komputer>>Na Puste Pole Prawym Przyciskiem Myszy>>Właściwości>>I na dole wyskoczy ci twoje parametry komputera.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Najlepiej wrzuc tutaj zdjecie bledu czy czegokolwiek, jezeli nic nie pomoze zainstaluj najnowszego patcha.

random.jpg

Opublikowano

Aceman,

klikam właściowości i nie wyświetla się parametry.

Nie wiem czy to jest to ale Panel Sterowania -> System i sprzęt mam taki:

Procesor: Intel® Core i3 CPU M380 @2,53 GHz 2.53 GHz

Ram : 4gb

Typ Systemu : 64bitowy

Duże PE, klikam w ikonę Pes 2013, ładuję się chwile po czym znika to kółeczko i nic sie nie dzieję.

Opublikowano

Aceman,

klikam właściowości i nie wyświetla się parametry.

Nie wiem czy to jest to ale Panel Sterowania -> System i sprzęt mam taki:

Procesor: Intel® Core i3 CPU M380 @2,53 GHz 2.53 GHz

Ram : 4gb

Typ Systemu : 64bitowy

Duże PE, klikam w ikonę Pes 2013, ładuję się chwile po czym znika to kółeczko i nic sie nie dzieję.

Zaktualizowałeś Sterowniki Karty Graficznej ?? jeżeli nie zrób to i gdy będziesz odpalał PES to kliknij ikonkę prawym>>uruchom jako i zaznacz jako administrator.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...