Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z kamer modem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niech się ściąga metin2 potem wypakujesz, zainstalujesz, wgrasz kamermoda tego 2011, potem te pliki serverinfo do głównego folderu z grą i odpalisz przez metin2modsf2011.exe i zalogujesz się i ściągniesz te kryształy ze slotów.

Wszystko cacy tylko nie wiem jakie to pliki serverinfo . Włączam tego moda przez metin2modsf2011.exe i nie ma tam draconisa i nie wiem własnie co zrobic . Proszę o szybką pomoc .

Opublikowano

Przeciez w modzie masz wszystkie pliki do pobrania, zainstaluj od nowa

http://metin2mod.tk/privateservers.html

Pobierz metin2 pl , potem wypakujesz, zainstalujesz, wgrasz kamermoda tego 2011, <--TO ZROBIŁEM | TEGO NIE UMIEM ---> potem te pliki serverinfo do głównego folderu z grą i odpalisz przez metin2modsf2011.exe i zalogujesz się i ściągniesz te kryształy ze slotów. POMÓŻ !

Opublikowano

jak wgrałeś moda do klienta pl`a to teraz te 2 pliki wklej tam gdzie moda wgrałeś też do klienta pla i podmień te pliki i odpal moda

Opublikowano

jak wgrałeś moda do klienta pl`a to teraz te 2 pliki wklej tam gdzie moda wgrałeś też do klienta pla i podmień te pliki i odpal moda

dobra wywalilem te krysztaly ale nie bonuje

ejjjjjjj!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...