Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze steamem

paroweczkadawid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema kiedyś grałem w cs'a 1.6 i kupiłem steama i tu pojawia się problem bo dostałem bana ale nie mam pojęcia za co (kiedyś ktoś mi na forum pisał że też dostał bana jak nic nie robił tylko grał na tym dr co ja i musiał napisać do supportu na steam bo podobno wpisał jakiś losowy kod czy coś w tym stylu) no i teraz czy da się odbanować te konto po takim długim okresie czasu (gdzieś ok rok-2 lata)?

Opublikowano

Kupiłeś Counter Strike Anthology no inaczej można powiedzieć STEAM w sklepie czy klucz przez allegro? Ale nigdy nie słyszałem o przypadku by ktoś kupił klucz przez np. allegro i dostał bana.

Albo grałeś na wspomagaczach i ktoś Cie nagrał i wrzucił na BL i dostałeś bana na konto, bo wątpię że tak za nic bana dostałeś.

Napisz najlepiej do supportu jak kolega wyżej napisał i przedstaw im sytuacje i najlepiej pisz w tłumaczu i wyślij im tekst po angielsku o wiele szybciej dadzą Ci odpowiedź .. :D A jeżeli nie będą Ci chcieli odblokować konta to podadzą powód dlaczego owe konto jest zablokowane a jak nie to się po prostu dopytaj to chociaż będziesz wiedział za co ban jest :D A i zapomniałem dodać, będą chcieli CD-KEY'a od konta i zdjęcie rachunku .. Bo też już kiedyś pisałem do supportu, bo zapomniałem hasła do emaila a wprowadzili zabezpieczenie STEAM GUARD i musiałem wejść na emaila by podać im kod by móc zalogować się do konta bo niby tam z innego IP się loguje no więc napisałem do nich i tam chcieli bym podał CD-KEY'a od konta i zdjęcie rachunku o zakupie STEAM no ale napisałem że po prostu bardzo dawno kupiłem STEAM i nie pamiętam i można powiedzieć że mi na słowo uwierzyli i podali mi hasło do konta.

Nie no bądźmy w wierze że Ci odbanuj konto :)

14vh3n.jpg

Opublikowano

Co wy w ogóle piszecie?

Z tego co kolega napisał, zrozumiałem, że dostał bana na VAC. Od tego bana się nie odwołasz. Cheatowałeś i tyle, ewentualnie użuwałeś jakieś cracki do gier na steamie.

Jeśli dostałeś bana na serwerze, to wystarczy wejść na ich forum i napisać odwołanie.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...