Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Balmora, kupic?

adam635

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jest to mój pierwszy post w tym dziale. Chciałem się zapytać czy wam tez sie coś takiego zdażyło. Gram sobie kilkadziesiąt min na balmorze a tu szept GE FuBu, oferował mi sporą ilość yang za sms, nie byłem pewny więc zadałem mu takie pytanie, ze zwykly zlodziej nie znalby odpowiedzi. I nie wiem czy to sie oplaca, kupowal to juz ktos?

Opublikowano

Wiem właśnie, ale miał 2 poziome kreski pomiędzy GE a jak wiecie nie mozna dodatkowych znakow do nazwy postaci dodawac i zadałem mu kilka pytań na ktore odpowiedzial. Ale to dziwne, bo kilka min przed tym poprosilem jakiegos gracza o kase na poty, bo 1 lvl nie chcialo mi sie zbierac. A po rozmowie z niby FuBu ten gracz pytal sie czy nie pisalem z fubu bo on niby na ts mowil ze idzie do graczy. Ja mowie, ze zamknalem juz okno czatu bo napisalem mu "nie dzieki, czesc" a on odpowiedzial cześć. A w tym czasie znowu szept od GE FuBu jaki ja mam lvl i jak sie gra czy cos takiego.

Pozniej jeszcze sie pytalem czemu nie ma tego na oficjalnej stronie. On mowil cos o cenach itd.

Dodam jeszcze, że jak poźniej pisalem do tego gracza to byl juz wylogowany a jak znowu napisalem do fubu to tez byl wylogowany

To pewnie byl jakis program do spamu czy cos takiego, co o tym myslicie?

Opublikowano

Jaki koleś założył sobie konto do okradania ludzi, olewaj to. Żaden członek teamu z balmory nie napisze do ciebie w grze z ofertą kupna jakiegoś przedmiotu, oni to robią na ts`ie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...