Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Pytanie co do nowego konta

heart92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Mam pytanie, a raczej dwa pytania.
Założyłem sobie nowe konto takie dla zabawy, żeby na low lvl pokosić i wgl. spodobało mi się i narazie przestaje grać na głównym kącie, ale pytanie brzmi czy mogę za to bana dostać i pytanie do eventu bo do 23 lipca jest jakiś event że 5 skrzyni dostają gracze którzy się nie logowali od 3miechów i tacy co zakładają nowe konto.
Ja swoje założyłem i co prawda dostałem skrzynie ale z syfem typu SCAR i l96, a na stronie jest 5 skrzyni i całkiem fajne itemki all na 7dni :)

Pomoże ktoś? czy dostane te skrzynie jeszcze, czy nie?

JestemPolakiem!

Jak widać, bawię się na całego. Bo jak bawić, ..to na całego".

,,Bunkrów nie ma, ale jest zaje*biście" (-,-)

,,Co ty ku*wa wiesz o zabijaniu?!"

Opublikowano

Wydaje mi się że ten ewent jest tylko dla graczy co się nie zalogowali 3 miesiące ale dokładnie wiem może się mylę.

Co do bana nie ma takiej opcji.

Opublikowano

No też myślałem, że to tylko dla tych co się nie logowali 3 miesiące, ale tam dokładnie pize, że dla nowych graczy też są te nagrody ;x
wgl. to troche nie fair jest wobec tych co grają ale to swoją droga ;/

JestemPolakiem!

Opublikowano

Ja również zakładałem 2 dni temu nowe acc i też się zastanawiałem dlaczego nie dostalem tej skrzynki z 5 itemami , a wszedłem na stare konto gdzie nie grałem chyba z rok to normalnie otrzymałem. Co do tematu ja mam też sporo kont i na dwóch gram na zmiane i jest to w 100 % legalne :)

bez youtuba

Opublikowano

Fajnie jakby ktoś odpowiedział co do tych skyrznek, bo nadal nie wiem co i jak

JestemPolakiem!

Opublikowano

No to ci piszą że jest coś nie tak bo nowi ludzie ich nie dostają. A ta skrzynka co dostałeś to rekrut pack czyli zestaw na start. To jest pierwszy komplet z trzech, po tygodniu gry dostajesz kolejny i po nastepnym tygodniu kolejny.

bez youtuba

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...