Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dafuq COMBO BOL

miszy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzis grałem na skrypcie dla fizza i udyra. Pobrałem dla fizza, załączam i ustawiam combo na spacje. Problem w tym, ze to combo tak chujowo wykonywane było, ze szkoda gadac. Nawet ulta mi nie puszczał. Łaził mi za kursorem. Jak udyrem byłem to rowniez tak dupnie było. Zrezygnowałem z tych gowien i sam dokonczyłem. Co sie dzieje?

Opublikowano

jeszcze jak byś poświęcił kilka minut na skonfigurowanie sobie tego skryptu to było by miło.

a nie wszyscy liczą na to że zainstalują BOLa klikną spację i przeciwnicy się poddają w 20

Hejo

Opublikowano

Jakbym nie konfigurował. Ustawiłem na fizie full combo, ignite auto i ult auto+cos tam jeszcze. Ani ulta ani ignita nie puszczało. Raz przez to kila straciłem, bo bot ignite nie rzucił, mimo iz przeciwnikowi zostało mniej niz 50hp

Opublikowano

Jakbym nie konfigurował. Ustawiłem na fizie full combo, ignite auto i ult auto+cos tam jeszcze. Ani ulta ani ignita nie puszczało. Raz przez to kila straciłem, bo bot ignite nie rzucił, mimo iz przeciwnikowi zostało mniej niz 50hp

nie ma to jak zwalic wine na bota... Na co ten LoL schodzi.

Wiekszosc botów jest uszkodzona lub nie dziala na niektórych kompach.

nudsyg_zps005130d2.png

Opublikowano

nie ma to jak zwalic wine na bota... Na co ten LoL schodzi.

Wiekszosc botów jest uszkodzona lub nie dziala na niektórych kompach.

Kłamca, hejter, cwel, pozdro.

Skrypt na Fizza jest chujowy, nie graj lepiej na nim.

Opublikowano

Wow skrypt na udyra xD przecież to jest zmiana stylu i tylko AA nic wiecej.

Rozumiem skrypty na ryze, kate i cos tam jeszcze ale udyra serio ? xD

@ Edit i wiem ze to forum o cheatah i w tym poscie nie hejtuje bola jako cheata tylko sam skrypt na udyra bo ta postać jest tak latwa ze go nie potrzebuje.

I... czekam na warna bo pewnie dostane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...