Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Battlefield 3 nie da sie zalogować

FTFCmax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, ostatnio postanowiłem że z sąsiadem pojedziemy sobie po BF3 bo teraz staniał, oke ja zainstalowałem i wszystko mi działa odpalam multi przez tego battleloga, i gram, a jak mój sąsiad da graj odpala mu sie strona Origin (Battlelog) i pisze zaloguj się loguje sie i pisze nieprawidłowe login lub hasło, a na Origin tej aplikacji loguje sie i kampania mu działa bez niczego, wiec jak temu zaradzać?

Opublikowano

Czy twój sąsiąd ma ukończone 18 lat (naprawdę) i jaką datę urodzenia podał w battlelog.

Jeśli podał poniżej 18lat to trzeba do supportu pisać

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Czy twój sąsiąd ma ukończone 18 lat (naprawdę) i jaką datę urodzenia podał w battlelog.

Jeśli podał poniżej 18lat to trzeba do supportu pisać

Ja mam 16 lat podałem że mam 42 on ma na serio 38 :P i podał swój prawidłowy wiek, ale to na origin wgl nie wejdziesz jak nie masz 18 na stronę? Już wiem czemu steam lepszy :P

Opublikowano

Twój sąsiad ma sie logować na stronie battleloga takimi samymi danymi jak na orgin.

Niech spróbuje wejść na battleloga bez odpalania Orgin i niech się zaloguje na jakiś serwer, automatycznie powinien się też uruchomić orgin.

Opublikowano

Twój sąsiad ma sie logować na stronie battleloga takimi samymi danymi jak na orgin.

Niech spróbuje wejść na battleloga bez odpalania Orgin i niech się zaloguje na jakiś serwer, automatycznie powinien się też uruchomić orgin.

Sam mi piodał passy i patrzyłem z 10 raz że na Origin wchodzi a na stronę nie, nie ma szans nie wiejdzie na battleloga :/ Jutro pisze do suuportu, jak coś ma paragon i key myślę że to coś da,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...