Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z grą i pytania dot. gry.

MrrOczNySedeS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Problem - nie mogę sterować po mini-mapie aby zobaczyć jak inni grają i nie mogę przesuwać kursorem w dół w górę w bok ani nigdzie. Widze tylko to gdzie jest mój bohater. Restartowałem kompa, lola i nic. 2. Pytanie : co to są masteries ? runami zająć się tak na wyższych lvlach ? Tak pow 20 ? Jak zrobić ulti ? Kolejność umiejętności ? Np. na malphite? W lola gram 3dni i mam 5lvl. Ctz. Early i late game ? Top mid i bot ? Pozdro

Opublikowano

1. Klkinij Y wystarczy. Lub po prawej nad minimapka masz takie oczko kliknij w nie myśle że pomogłem.

2. Są to specjalizacje ułatwiające ci early game ( wczesną faze rozgrywki), runy po 20 lvl' u wtedy masz tier 3 i warte są kupna.

3. Ulti klikasz przez R jest to super umniejętnośc danej postaci

4.Kolejnośc umiejętności możesz sprawdzić sprawdzając poradniki buildy danych postaci na tej stronie www.solomid.net

5. Early game wczesna faza gry od 1 do 10-15 minuty late game to pózna faza gry tak po 40 minucie gdzie dużo osob ma full build

6. TOP - górna aleja

BOT - dolna aleja

MID - środkowa aleja

@down

Ohhh znowu się powtarzasz nie widzisz? :( + nie odpowiedziałeś mu na wszystkie pytania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...