Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co się dzieje?

Agent K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

dlaczego MPC tak dziwnie działa ostanio? Nie wiem czy wszyscy tak mają czy u mnie jest coś nie tak.

Jak chcę edytować post to wszystko się rozsypuje. Brak polskich znaków. Problem z ustawieniem zdjęcia, z wyśrodkowaniem sygny.

Brak edytora BBCode i jeszcze kilka innych problemów.

4417049059_6234f40fb5.jpg
Storm has passed but the destruction are still visible.

Opublikowano

Mnie tam wszystko działa w porządeczku :)

btw. Brak polskich znaków chyba Cię nie dotyczy, skoro poprawnie składasz wyrazy... :>

Opublikowano

jedyne moje (a raczej wszystkich) problemy to driver errory, ale nie usuną tego tak prędko, bo wiedzą, że i tak na mpc zostaniemy i hajs nadal im się będzie zgadzał.

Opublikowano

Mnie tam wszystko działa w porządeczku :)

btw. Brak polskich znaków chyba Cię nie dotyczy, skoro poprawnie składasz wyrazy... :>

Tak wygląda post, który chcę edytować:

51e85bbd49cf8.jpg

Opublikowano

Miałam tak samo. Jak edytujesz używasz pełnego edytora ? Ten pierwszy, przy edytowaniu jest zły. Albo wina przeglądarki, ale wątpie bo ja nadal mam to u siebie, więc używam pełnego.

Opublikowano

Na pełnym też tak mam, ale korzystam z pełnego i tak bo z tego pierwszego to nawet wysyłanie posta nie działa, tak samo nie mogę edytować strony O mnie.

Na innej przeglądarce to samo, czyściłem już dane przeglądarki i CCleanerem.

Opublikowano

Nie wiem dlaczego u was tak jest może zjedzcie ciasteczka.Ja mam wszystko ok, obyło się bez jedzenia.

Opublikowano

Dzieje się tak bo zmieniasz tryb edycji....

Z tego edytora graficznego na tekstowy...

jeżeli ci sie tak powtarza to przejdź do tekstowego i wróć na graficzny mi to pomagało kiedyś.

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Mi również nie działa opcja "dodaj odpowiedź" tylko muszę używać pełnego edytora chociaż jakiś czas temu wszystko normalnie działało.

Nie działa mi tak jak powinna opcja "cytuj". BBCode poszedł w chuj -.- Spoilery nie działają.

Czyściłam przeglądarkę ale nic to nie dało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...