Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Konto premium.

DISABLED

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym kupić konto premium w grze team fortres, bo słyszałem że można mieć więcej itemków, oraz posiadać możliwość handlu, za ile mógłbym kupić takie konto paysafecardem i co dokładnie ono daje? Proszę o odpowiedzi, dziekuje i pozdrawiam.

"Sprzęt nie czyni gracza dobrym, ale pomaga dobremu być jeszcze lepszym" ~ Ja

Opublikowano

wystarczy że w sklepie kupisz byle co i masz rozszerzony plecak i aktualizacje konta do premium. daje też dostęp do serwerów premium ale strasznie młot ich jest. oraz daje jak pisałeś handel z innymi

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

a za ile jest najtanszy przedmiot w sklepie? i jak doladowac sobie te dajmy na to paysafecard?

Opublikowano

najtańszy jaki kiedyś znalazłem to 0,7 euro a ale co to nie pamiętam. popatrz sobie na różne bronie i dodaj do koszyka i włącz testowanie broni bo ponoć daje zniżkę o ileś %

edit: a co do płatności to nie wiem. ale konto bankowe można założyć od 13 lat

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

I czy da się coś zapobiec temu, co zrobiłem? Gdy zaczynałem grę chciałem sobie poczitować, i odblokowałem wszystkie archivmenty, co popsuło mi grę, nowego konta nie chce robić bo tutaj mam znajomych, oraz cs 1.6 i dotę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...