Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Eternum Nocturne czy Spirit Guard Udyr?

ZekeX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam 2000 RP, i nie wiem czy zdecydować się na zakup skina do Noca czy tego na wyprzedaży Udyra, proszę o doradzenie.

"A na ulti rozbija szampana na głowie przeciwnika

icon_wink.gif )

Pod Q rozlewa szampana (taki sam zamach jak toporem)

Ale co na E? Jak miałby przyciągać?"

-"Wsysanie do butelki ;o"

Opublikowano

Udyr, ale to twoja wola.

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Oczywiście, że skin do Udyra.

Jeden z najlepszych skinów w grze, na każdej formie inaczej wygląda, do tego jeszcze dostaniesz avatary.

Bierz go, póki jest za 1950.

279981407253602336505.png
Opublikowano

hmm na twoim miejscu wybrał bym do tego którym bardziej ci się lepiej gra

ale wzioł bym do UDYRA

95/100 OSTRZEŻEŃ

MEDIA KŁAMIĄ

Opublikowano

Oczywiście, że skin do Udyra.

Jeden z najlepszych skinów w grze, na każdej formie inaczej wygląda, do tego jeszcze dostaniesz avatary.

Bierz go, póki jest za 1950.

Nie przesadzaj jest masa róznych skinów LEPSZYCH skinów. Jedyny + jaki jest to taki że masz te avatary bannery itp. Zależy również jaki masz gust. Oczywiście jak chcesz gracz udyrem to kup go na pewno da ci dużo frajdy póki jest tani pózniej kup inny który będzie ci sie podobał.

Opublikowano

Lepiej się wczuwam w Noc'a, ale faktycznie SGU jest na jedynej wyprzedaży, poczekam jeszcze na inne odpowiedzi.

"A na ulti rozbija szampana na głowie przeciwnika

icon_wink.gif )

Pod Q rozlewa szampana (taki sam zamach jak toporem)

Ale co na E? Jak miałby przyciągać?"

-"Wsysanie do butelki ;o"

Opublikowano

Osobiście wolę Eternal Noc ale to raczej Twoja wola, jeśli chodzi o to co dostajesz to Udyr wydaje się być korzystniejszy.

FP8kfDX.jpg

Opublikowano

Nie kupuj SGU, chyba, że jesteś idiotą i kupisz tylko dla avków, etc. W grze skin prezentuje się fatalnie, imho jeden z gorszych skinów. Lepiej kupić Eternum Nocturne, świetny skin a'la transformersy :P

@Może lepiej określe... Robotyczny, wygląda jak robot, etc.

Opublikowano

Mnie bardziej podoba się SG Udyr, no i jest w przecenie teraz i dodatkowo dostajesz avatary. Chociaż w sumie to Twój wybór, kup tego skina którą postacią częściej grasz.

Opublikowano

tez bym brał udyra , czemu ? fajne efekty skilli , artystyczny wygląd oraz ciekawe efekty dźwiękowe .

Opublikowano

Ostatnio podniecał mnie SGU, ale teraz, gdy zobaczyłem jak prezentuje się w grze, zbiera mi się na wymiociny. Niektóre za 975 są lepsze... serio.

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Jak dla mnie SG Udyr jest... chujowy. Rzygać mi się chcę jak widzę go w grze. Lepszy Noc, ale to jest kwestia gustu. ;)

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Beka z ludzi, którzy kupują udyra tylko dla avatarów. NO KURWA. Recolory już są lepsze niż to gówno.

Opublikowano

Mi sie noc bardziej podoba, fajnie ze w udyrze zmienili kupe rzeczy ale mi sie osobiscie ten legendarny skin nie bardzo podoba. Ale jesli lubisz grac Udyrem to lepiej wez tego skina poki jest dosyc tani.

Opublikowano

Napisze tak jak wszyscy UP bierz tego ktorym wiecej grasz.

A teraz tak poza tematem, ten caly zamet z udyrem o kant dupy rozbic -,- Skin takiego szalu wcale w grze nie robi... Tylko masz reszte bajerow a szczerze nie wiem na co to komu...Masz niby te avki i nie wiem jak to sie nazywa "zdjecia w tle" ? No ale do gry to nic nie wnosi...

Ja posiadam nocka i jestem zadowolony, ale wybor nalezy do Cb

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

Bierz do nocturna, sam sie zastanawiam nad zakupem ale jade na domki i nie bede mial kasy. Udyr moze ma tyle tych wygladow ale jak dla mnie nie wyglada to ladnie. Podobaja mi sie animacje noca:)

u1lc.png
Opublikowano

Ja osobiście kupiłbym udyra ponieważ to jest jedna szansa ;) nazbierasz sobie hajsu i kupisz jeszcze nocturne w swoim czasie.Ja polecałbym udyra.Ale twoja wola.

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

SGU jest w przecenie do soboty do 23:59 tak?

Co do tematu to wez skina do postaci ktora bardziej ci sie podoba i ktora wiecej grasz

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

SGU ofc

Wszystko zmienione tylko nie jedna rzecz a mianowicie ikonki skili ale to nie przeszkadza.

Tak wgl porównajcie sobie SGU do classica albo do ktoregoś skina. ......... np taki feniks w classicu i (chyba) w black belcie wyglada jak by ci sie dlugie wlosy palily.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...