Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początek

maaateusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mam zamiar wrócić do tej gry, parę tygodni temu grałem jakiś czas, nie za długo bo dorobiłem się tylko połowy jednego drzewka (czyli jakieś 6 czołgów) tyle że chcę teraz grać na nowym koncie bo chciałbym wykorzystać kod zaproszeniowy który daje 1000 golda i 5 dni premium a z tego co pamiętam za zmianę hasła i dodania numeru telefonu dostajemy kolejne 400 :) Więc na co najlepiej przeznaczyć te 1400 golda? są teraz jakieś promocje? a może ktoś ma informacje że mają pojawić się na dniach? Chciałbym Was jeszcze poprosić o poradę w które drzewko się kierować, które będzie "najprzyjemniejsze" dla powiedzmy początkującego gracza :) Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi :)

Opublikowano

Ogólnie mogę powiedzieć że lubię jak czołg jest dosyć szybki oraz zadaje mocne obrażenia a styl.. często chowałem się w krzakach i czekałem dlatego poprzednim drzewkiem była linia między innymi kv-1 lecz on do szybkich i zwrotnych nie należał :D Hm na premkę? a jakiś czołg premium który by się przydał do zarobku? czy raczej nic z tego? :P

Opublikowano

To polecam Ci linię chińską (wz i t-34), są to szybkie czołgi z dobrymi działami.

Linia francuska też jest dosyć dobra.

Może T-25 ? Jest dosyć szybki i ma nawet ogarniające działo jak na 5 tier. (inne premki 5 tieru mają często działko z IV tieru).

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Wiesz, lepszym rozwiązaniem było by Premka + 5 tier no premium, ale jeżeli ktoś ogarnia to też da rade zarobić, ja miałem Pz B2 (4T) i bez premki miałem po 20-25k + zawsze losowało na swój tier, co 2 bitwa praktycznie stalowa ściana była :) Teraz sam mam IS-6 i zarabia się rewelacyjnie ;)

Więc to już twój wybór :)

UggNk9.gif

Opublikowano

Ogólnie mogę powiedzieć że lubię jak czołg jest dosyć szybki oraz zadaje mocne obrażenia a styl.. często chowałem się w krzakach i czekałem dlatego poprzednim drzewkiem była linia między innymi kv-1 lecz on do szybkich i zwrotnych nie należał :D Hm na premkę? a jakiś czołg premium który by się przydał do zarobku? czy raczej nic z tego? :P

Spróbuj pyknąć niemieckimi lub radzieckimi niszczycielami.

graphic.png

Opublikowano

a z czystej ciekawości ile zarabiasz na tym is-6 gdy przegrywasz bitwę i ile gdy wygrywasz ze średnim dmg? :D

Przy przegranej za jakąś słabą bitwę z 1000dmg około 45k za wygraną za dobrą bitwę około 90k, mój rekord to 153k ;)

Oczywiście gram z premką :D

UggNk9.gif

Opublikowano

Nie mam zbytnio dużo wydatków, więc mogę przeznaczyć te parę groszy na premium :D

Bez niej pewnie nie miał bym jeszcze, żadnej 10 xD

Gdy nie miałem premki to właśnie tak zarabiałem ( Pz B2) i 5T grałem :)

+ 1 miesiąc premki miałem za darmo bo były kiedyś kody na premke :D

UggNk9.gif

Opublikowano

Grałem hellcatem, protkiem i t30.

Hellcat - Szybki, dobre działko, słaby pancerz. (chyba nie muszę wymienia, że mają obrotową wieżę ? :D )

Protek - Wolny masakrycznie, nadrabia pancerzem i działkiem.

T30 - Wieża nie do przebicia, ( chyba, że celujesz w właz dowódcy ) słaby pancerz przedni, mobilniejszy od protka, dobre działo.

Oftop : Czy tylko u mnie mpc podaje złą godzinę ? xD

UggNk9.gif

Opublikowano

u mnie godzina jest okej :D więc polecasz mi czy nie? :D albo zmienię pytanie, gdybyś teraz grał od nowa to które drzewko być najpierw ogarnął żeby się zbytnio nie zniechęcić i osiągnąć dobre wyniki? :D

Opublikowano

u mnie godzina jest okej :D więc polecasz mi czy nie? :D albo zmienię pytanie, gdybyś teraz grał od nowa to które drzewko być najpierw ogarnął żeby się zbytnio nie zniechęcić i osiągnąć dobre wyniki? :D

Ja polecam grać Ci amerykańskimi HT. Od T29 gra staje się bajką, wieża jest praktycznie nie do przebicia ( 8/9T się nawet mogą się nawet przekonać ). Działo ma spore przebicie, a i DMG nie najgorsze ( śr. 300 ). Polecam również drogę do T57 Heavy - czołgi z magazynkiem robią różnice czasami jak ktoś je ogarnia.

Będziesz legendą, człowieku! There are soldiers and then, there are snipers...

Opublikowano

Zakup konto premium.

Co do drzewek, to najpierw polecam ci linię Amerykańską TD i HV z zaznaczeniem jednak na TD , oraz ZSRR drogą w stronę HV poprzez KV-1S aż po niesamowitego IS'a 7.

1gif_ssppphn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...