Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA nie działa. Błąd podczas uruchamiania.

Manaphy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zainstalowałem dzisiaj GTA SA, od razu wgrałem
kilka modów przez GTA Parking. Uruchamiam grę i podczas logo Grand Theft
Auto San Andreas z taką jakby panoramą w tle pojawił się błąd.No nic,
klikam "Nie wysyłaj" i reinstaluje grę, niestety okazało się, że bez
modów też ten błąd wyskakuje. O co chodzi?

Opublikowano

Mozliwe ze mogles spierniczyc wszystkie pliki i nawet reinstalacja nie pomaga, w tym czasie pozostaje tylko wyczyszczenie rejestru i wrzucenie od nowa.

random.jpg

Opublikowano

Reinstall ani zainstalowanie na innym dysku nic nie daje. Folder z Moich Dokumentów, chodzi o GTA San Andreas User Files? Innego nie mam.

"Mozliwe ze mogles spierniczyc wszystkie pliki i nawet reinstalacja nie pomaga, w tym czasie pozostaje tylko wyczyszczenie rejestru i wrzucenie od nowa."

Jak to zrobić?

Gość kamil40013
Opublikowano

Pirat czy oryginał ?

Na oryginalej wersji nie powinno być takich problemów.

Opublikowano

Zrobiłeś reinstalacje, zainstalowałeś, i jak - działa?

bez gif

Opublikowano

Oryginał, lecz z crackiem też próbowałem, w document and settings/admin/admin-dokumenty znalazłem GTA San Andreas User Files (było tam gta.set), usunałem cały folder i i zainstalowałem ponownie, nie działa (usunąłem też User Files z Moje Dokumenty). Myśle nawet o piracie, bo co mi z orginałki jak nie działa :/.

Co poradzicie z tym błędem?

Edit: Zrobiłem teraz custom instalation i zaznaczyłem, by zainstalowało coś tam audio, zobacze teraz

Opublikowano

Czyli, że Twój problem - nie został chwilowo rozwiązany?

Hmm.

Zrobiłeś bardzo duży błąd - a mianowicie:

Miałeś nie reinstaluje się tych 2óch folderów, gdzie są savesy / zdjęcia. Ja nie reinstalowałem w ogóle tego, i mi to jakoś działało.

Ah.

bez gif

Opublikowano

W polu "Uruchom" wpisz polecenie %appdata% i poszukaj folderu Rockstar po czym do usuń i zainstaluj ponownie. Zaktualizuj sterowniki karty dźwiękowej (tak dźwiękowej), a jeśli ich nie masz, a tylko te co były z Windowsem to rozwiąże problem. Możesz też pograć najnowsze biblioteki DX dla Twojego systemu.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...