Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Naruto 321

Royal.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, w końcu odcinek, który nie jest fillerem, oby to trwało jak najdłużej.

W tym odcinku dowiedzieliśmy się, że koleś w masce to tak naprawdę nie jest

Uchicha Madara

, tak naprawde to każdy wiedział to już kilka miesięcy temu ;) Dlatego właśnie dziwnie się oglądało anime widząc ich zdziwienia ;)

Ciekawe, w którym odcinku dowiemy się, że tobi to

Obito

Opublikowano

Taki protip: Jeśli zakładasz dyskusję do danego odcinka, to nie musisz dawać w spoiler tego, co się w danym odcinku wydarzyło. Oczywiście spoilery z mangi powinny zostać w spoielrach.

Co do samego odcinka to w końcu po kilkunastu fillerach(które osobiście olałem) mamy powrót do mangowej wojny. Oczytwiscie sztampa, przychodzi przykoksowany główny boahter, ci dobrzy już prawie wygrali, a tu jeb, pojawia się as w rękawie wroga w postaci Madary. Przewidywalnie, ale nie ma co hejcić, w koncu Naplet to sztampowy tasiemcowy shounen.

P.S. Zna ktoś tytuł tego nowego endingu? Śmieszkowaty trochę.

Wycięty najlepszy fragment nowego endingu!

http://viewrz.com/video/beka-

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Nic ciekawego się nie wydarzyło, przedłuzane sceny z Hinatą w cholere, klony naruto, bla bla bla. Moze ten jakiś emocjonujący był, ale tylko to. Nuda jednym słowem.

Opublikowano

Już to gdzieś pisałem, ale shippuden teraz to gówno nie dość że filery to kiedy już coś się dzieje to mamy tragiczną kreskę i masakrycznie prowadzone odc ...

Aktualnie to to jest do oglądania tylko dla wielkich fanów ...

NJxbd4x.png

Opublikowano

gdyby nie było fillerów to by anime dogoniło mange, aczkolwiek przerwa w nadawaniu byłaby lepszym rozwiązaniem. Nie wiem jak daleko jest w chwili obecnej manga od anime, cieszyłbym się, gdyby była dosyć "blisko" - ponieważ odcinek, w którym sasuke by powiedział

chcę zostać hokage

byłby szybciej ;), ale jeśli byłaby "dalej" od anime, to też bym się cieszył bo fillerów by nie było tak szybko.

Co do kreski, to śmiesznie, a raczej głupio wygląda naruto w Kyubi mode.

A tak btw. jeden odcinek naruto = 2, czy 3 chaptery mangi?

Opublikowano

@Royal

Odcinek pokrywa się z chapterami: 558 (strony 6-17/17), 559 (cały)

Chodź czytam mange to jak zobaczyłem Madare ciarki mnie przechodziły :D Jednak anime jest lepsze od mangi :) (tylko gdyby nie te fillery)

273511408998783345728.png
Opublikowano

@Royal

Odcinek pokrywa się z chapterami: 558 (strony 6-17/17), 559 (cały)

Chodź czytam mange to jak zobaczyłem Madare ciarki mnie przechodziły :D Jednak anime jest lepsze od mangi :) (tylko gdyby nie te fillery)

Ciarki? Ja się darłem na cały dom.

jaka jest różnica pomiezy anime, a mangą, ile jeszcze może powstać odcinków, żeby mangi za bardzo nie dogoniło

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...