Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak szybko zarobić

GeRu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuję jak najszybciej zarobić około 250zł. Chcę kupić nowe buty ale na chwilę obecna kruchą u mnie z kasą. Zatem co mogę robić aby jak najszybciej uzbierać tą kwotę pieniędzy. Dodam,że znam się na grafice komputerowej. Proszę o jakieś sensowne odpowiedzi.

egq3SFm.png

Opublikowano

U mnie w okolicy jest możliwość roznoszenia ulotek 50 zł za 4h popatrz czy czasem gdzieś u ciebie nie ma czegoś takiego jeśli jesteś tym zainteresowany.

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

Widzę, że jesteś dobry z grafiki - to może rób prace na zlecenie? albo roznoś ulotki czy coś

@down

ale jak?

chodziło mi o projektowanie stron internetowych itp. :D

Opublikowano

@up

To może ktoś zapłaci za to zlecenie? :x

To wyjdź może krok dalej za MPC, jest wiele różnych for, na których można spieniężyć swą sztukę. Polecam znane forum graffika.pl, od czasu do czasu są jakieś grube zlecenia, choć wątpię, że się przebijesz, nie mniej jednak życzę powodzenia.

Opublikowano

Idz zapierdalać na budowę jeśli jesteś pełnoletni.

w PPA tyle nie zarobi a mowi ze chce zarobić a nie w długi wpadać , mozesz poszukać ogłoszeń o prace jak jesteś niepełnoletni to

http://www.ohp.pl/

Ochotnicze Hufce Pracy

Na PPA można zarobić tylko dużo czasu trzeba poświęcić no i inwestcja na to, żeby coś było.

Opublikowano

siedzac w domu na forum raczej nie zarobisz. najszybciej raczej na ulotkach bo placa od ręki. umiejetnosci w grafice nie pomoga, bo zanim kase dostaniesz potrwa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...