Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] do 1350

Grimbert

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim. Założyłem nowe konto, wiec prosiłbym o doradzenie mi ktora postac do 1350 bylaby dobra zastanawialem sie nad : udyr, fiddle, nasus,trynd,sion,evelynn,tf i teemo. Z gory dzieki. Pozdro.

Poproszę o Like'a

Oczywiście, jeśli mój post Ci pomógł.

Albo Ci się spodobał. :P

Opublikowano

Do czego potrzebujesz postaci? Ja osobiście polecam Nasusa. Grałam nim parę razy i jeżeli przyłożysz się do stackowania Q, w late bijesz niemiłosierne obrażenia, do tego jesteś wytrzymały dzięki ulti. Jego E obniża pancerz przeciwnika wręcz do zera, co jest prześwietne w walkach drużynowych, a W nie pozwoli uciec enemy na low hp.

Opublikowano

Fiddlesticks :

• Znakomity jungler

• W (kradzież życia)

• Bardzo dobre i efektowne ganki od 6 lvl

• Combo potrafi zniszczyć przeciwnika (Q+W , a jeśli ucieka E)

• Dobry w team fightach (wystarczy , że będziesz stał z boku i wysysłaż życie , dasz E i Ulti - TF wygrany)

giphy.gif ­

Opublikowano

Tryndamere jest dobrą postacią sporo DMG, sporo HP. Kolega wyżej wymienił Fiddle, który też nie jest złym champ'em, ale ja bym ci jeszcze polecił Sion'a, duży wysys ma.

Opublikowano

Ok dzięki bardzo za odp. Fiddle zakupiony, i zajebiście się nim gra. Można zamknąć dzięki jeszcze raz ;D

Poproszę o Like'a

Oczywiście, jeśli mój post Ci pomógł.

Albo Ci się spodobał. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...