Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Przedmioty na start

Bobek534

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Gdy się nudziłem szukałem sobie jakiejś gierki i wpadłem na pomysł żeby wrócić do Combat Arms. Nie grałem w tą grę dosyć długo i pamiętam że jak się zakładało nowe konto to się jak pierwszy raz zalogowało po przejściu treningu dostawało się paczki a w nich jakieś bronie.
Moje pytanie jest takie czy nadal się dostaje te bronie i czy opłaca się wgl wracać do tej gry?Chodzi mi o to czy jest więcej NX-kid i hackerów a jak tak to czy jest jakaś inna wersja Combata gdzie nie ma dużo wręcz wgl hackerów?

xh56.png

Opublikowano

Tamte z treningu były syfiaste. Teraz się dostaje bodajże co tydzień paczkę(przez 2 tygodnie) I tam masz vesta, AR, SR i pistolet.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Hackerow jest średnio. Raz duzo raz malo to zalezy czy sa darmowe hacki. Teraz wszystkie darmowe spatchowali wiec jest o wiele mniej. Vip hacki sa ale raczej rzadko, a jak ktos ma to nie mozna poznac bo gra tak jak gracz ze skillem. Nx kidow jest troche ale jak troche pocwiczysz to nie jestes bez szans. Raczej warto wracac jest duzo eventow dawno nie grales wiec jest duzo nowych map dla ciebie. I jeszcze weszlo to combat arms 3.0 i jest inne menu mi sie nie podoba ale niektorzy je lubia. wprowadzili asysty ktore dawaja troszke wiecej expa. Wycofali permy za nx wiec mozna kupic jedynie w jakims evencie. Teraz robia takie paczki za 50.000 nx i tam sa 2 bronie + jakis gear.

http://en.combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/News/Event

Jest kilka eventow, teraz za bardzo ciekawych nie ma bo jest event z kupieniem broni na permanent za nx.

Permy za gp robia okolo co 1 rok wiec bardzo rzadko ale kosztuje ok 100.000 . Ostatnio byla g36e do kupienia jeszcze wczesniej tez chyba byla g36e do kupienia.

Jak jeszcze mi sie cos waznego przypomni to dopisze.

Opublikowano

Ok dzięki.
Mam jeszcze jedno pytanie czy doszły z tym patchem nowe tryby i czy dodali jakieś nowe mapki na QR?

xh56.png

Opublikowano

Ok dzięki.

Mam jeszcze jedno pytanie czy doszły z tym patchem nowe tryby i czy dodali jakieś nowe mapki na QR?

Z którym patchem? Było kilka. Najlepiej sam zagraj i sprawdź.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Z którym patchem? Było kilka. Najlepiej sam zagraj i sprawdź.

Właśnie mi się pobiera i sam zobaczę

dzięki i temat raczej już do zamknięcia

xh56.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...