Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak stworzyc serwer no-hamachi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc wszystkim! Nie dawno postanowilem stworzyc serwer no-hamachi. Wiec sprobowalem to zrobic dzieki temu tutowi: http://www.mpcforum.pl/topic/501837-tut-serwer-metin2-od-podstaw-na-32-i-64-bitowym-freebsd-82/

Lecz napotkalem pewien problem (ktory jest opisany tutaj:http://www.mpcforum.pl/topic/996883-problem-zaznaczanie-kwadracikow-w-virtual-box/ jesli ktos by chcial pomoc. :P)

Poniewaz nikt nie byl w stanie mi z nim pomoc, pomyslalem ze moze sprobuje 'obejsc' ten problem poprzez sprobowanie stworzenia serwera z innego tuta. (Nie wazne czy jest on tutaj na tym forum czy innym, czy na yt.) Chodzi mi poprostu o to zeby ktos mi dal linka do takiego tuta lub jesli jest chetny to moglby mi sam pokazac jak stworzyc taki serwer. :P Lub trzecia opcja to pomoc w temacie wyzej.

Z gory dzieki za wszelka pomoc! :)

//

Prosze o zmiane nazwy tematu na ''[Pytanie/Problem] Jak postawic serwer no-hamachi?''

Dzieki.

Opublikowano

schludny poradnik jakiegos uzytkownika

Dzieki. Sprobuje zrobic dzieki temu poradnikowi.

Jesli cos bedzie nie tak to napisze. :)

//UP

Tam jest tylko ten temat ktory podalem wyzej. Chyba ze jakis przeoczylem. :P

//

Chyba jednak nie zrobie serwera za pomoca tego tuta bo download do plikow by JachuPL wygasl. :(

Chyba ze ktos wie gdzie je moge znalezc? :P

Opublikowano

Kiedy robie wszystko dokladnie jak jest w tym poradniku na YT to kiedy dojde do 3:15 i wpisuje tamte wszystkie IP tak jak sa na filmiku i klikam 'Ok' wychodzi mi ''Invalid gateway IPv4 address specified''.

Czyli niby wpisalem cos zle a skopiowalem dokladnie jak jest w tym poradniku. -.-

//

Do zamkniecia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...