Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Generowanie swiata

Hobis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam taki problem ze nie moge wygenerowac swiata ani na paczce Huśka jak i na paczce EnnekPL, mam nonpremium.

ciagle jest napis Converting world i nic sie nie dzieje. mam java 8 bo na java 7 mi wyskakuje black screen

zum49t.jpg

12345ab.jpg

Opublikowano

A próbowałes przeinstalować Javę?

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

A próbowałes przeinstalować Javę?

mam java 8 bo na java 7 mi wyskakuje black screen -- mówi samo za siebie czy próbował <idiota>

Spróbuj dopisać troszke ram do minecrafta , na nowym launcherze masz tam taką opcję

ja mam taki sam problem, na wcześniejszych wersjach tego nie miałem (mowa o 1.5.2 oraz 1.6.1) od 1.6.2 zaczeło mi sie to dziać , czasem świat mi sie "konwertuje" nawet 5 minut a czasem po 10 minutach odpuszczam (wina to moja pralka -- nie wiem jak u ciebie z maszyną)

Opublikowano

ref.

nie dziala nie wazne co zrobie to albo jest black screen, albo niechce sie swiat wyrenderowac,
a ramu mam przypisane 4 GB.

chyba ze sie cos zmienilo i na non premium sa tylko takie problemy.

12345ab.jpg

Opublikowano

W sumie to może być problem tylko na tej wersji, jeżeli "żadna" aktualizacja nie pomaga, pozostaje po prostu to porzucić, akurat mój kolega ma ten problem
też, więc nie tylko tobie się to przydarzyło, bynajmniej ja mam dobrze..

Ps. jaki system masz?

random.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...