Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Spis] Zaopatrzeń Medycznych W Infestation: Survivor Stories

Aceman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

300px-Item_Antibiotics.png

Antybiotyki (Antibiotics) dzięki temu możemy się wyleczyć z zarażenia i się uleczyć będziemy mieli więcej życia możemy kupić w marketplace lub znaleźć w grze.

Koszt w MP:6000$

300px-Item_Bandages.png

Bandaże (Bandages) najpopularniejsza rzecz do uleczania siebie i kolegów z drużyny dzięki temu możemy mieć więcej życia i na dodatek możemy także uleczać swoich kolegów/towarzyszy możemy znaleźć w grze lub zakupić w marketplace

Koszt w MP:4000$

300px-Item_BandagesDX.png

Bandaże DX (BandagesDX) Tak samo jak bandaże leczą nas i kolegów tylko regeneruje nam się więcej niż za zwykły bandaż możemy kupić w marketplace lub znaleźć w grze.

Koszt w MP:40 GC

300px-Item_Medkit.png

Zestaw Medyczny (MedKit) leczy i regeneruje nasze HP bardziej popularne i lepsze niż zwykły bandaż możemy kupić w marketplace lub znaleźć w grze najbardziej i najpopularniejsze położenie medkit'a to szpital.

Koszt w MP:16GC

300px-Item_PainKillers.png

Odnawia nam po prostu HP.

Koszt w MP:5000$

300px-Item_C01-Vaccine.png

C01-Vaccine jest to lek dzięki któremu powstrzyma zakażenie gdy nas zombie ugryzie i dzięki temu przestaniemy krwawić możemy znaleźć w grze lub kupić w marketplace.

Koszt w MP:12500$

300px-Item_C04-Vaccine_01.JPG

C04-Vaccine jest to druga wersja szczepionki dzięki któremu zatrzymamy zarażenie przez zombie i przestaniemy krwawić nic się nie różni od C01.

Koszt w MP:10 GC

Screeny pochodzą z wiki warz

aktualizacja 18.03.2013

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Ładnie , nareszcie ktoś robi poradniki btw. czemu ja tego nie zrobiłem ?
Dobry poradnik ale możesz dodać tu jeszcze Co-Vaccine dla nowych graczy będzie to błogosławienie podczas gdy są zatruci ;)

Opublikowano

Ładnie , nareszcie ktoś robi poradniki btw. czemu ja tego nie zrobiłem ?

Dobry poradnik ale możesz dodać tu jeszcze Co-Vaccine dla nowych graczy będzie to błogosławienie podczas gdy są zatruci ;)

To nie jest zbytnio zaliczane do leczenia ale dodałem :),

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Powpisywałeś złe ceny ... przynajmniej nie aktualne np. medkit jest za 16gc :]

@Edit

Powypisuj też ile strzykawki leczą danego zarażenia np C01 leczy 20% a C04 100%

Opublikowano

Antybiotyki nie leczą od zarażenia , C0-4 różni się tym że usuwa 100% zarażenia a C0-1 usuwa 20% .W painkillerach błąd ,,Odnawia nam po prosu HP''

nadal się dziwię czemu ten temat stworzyła osoba, która nawet chyba nie posiada Infestation SS (WarZ).

Opublikowano

@UP

Po prostu ma stare dane , za czasów kiedy wprowadzili truciznę antybioksy zdejmowały chyba 5-10% więc dobrze napisane tylko stare ;p
Wygląda jak kopiuj wklej ale okay.

Opublikowano

Antybiotyki nie leczą od zarażenia , C0-4 różni się tym że usuwa 100% zarażenia a C0-1 usuwa 20% .W painkillerach błąd ,,Odnawia nam po prosu HP''

nadal się dziwię czemu ten temat stworzyła osoba, która nawet chyba nie posiada Infestation SS (WarZ).

Każdy popełnia błędy tutaj mi umknęły z tego co wiem antybiotyki leczyły od zarażenia screeny wziąłem z wiki bo po prostu nie brałem do siebie i tak posiadam warz =,=

@UP

Po prostu ma stare dane , za czasów kiedy wprowadzili truciznę antybioksy zdejmowały chyba 5-10% więc dobrze napisane tylko stare ;p

Wygląda jak kopiuj wklej ale okay.

Screeny znajdziesz ale pokaż mi opis gdzie splagiatowałem ?

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...