Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nabijanie osiągnieć

Adriano™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam hacków na nabicie osiągnieć mam aktualnie 2,5k D, zostały mi mistrze klas, itp. Czyli to najgorsze które zdobyć jest trudno. Porobiłem kolekcjonerów po 5 samochodów, lakier, zdobycie 25kk IGC i tak dalej... Nie mam pomysłu jak już osiągnąć to 3k D...

I tutaj moje pytanie, jak moge 500 D zdobyć w miare szybko? Moga byc bugi, boty, cheaty obojetne to mi jest :P bede nagradzał za kazda pomoc ;)

Opublikowano

Nie ograrniam lekko, odpalilem autofinish, weszlem na sprint i jakos od razu na mete mnie nie teleportowało :P

Znajde gdzies poradnik do tego trainera w pełni?

Opublikowano

bo robisz to tak : wchodzisz na multi, jest start wyścigu, czekasz 7 sekund i po prostu wychodzisz z wyścigu klawiszem esc i wyjdź z zawodów i zalicza Ci wyścig.

Opublikowano

nabijaj igc i kupuj pakiety kart za 60k igc i losuj 3 gwiazdkowe skille instaluj je i masz pkt

tak samo części

93988298266825447943.png

Opublikowano

Koledzy źle Ci wytłumaczyli, owszem trzeba poczekać 7 sekund (ale polecam Ci np około 10 dla bezpieczeństwa) ale oprócz tego musisz wykonać autem jakikolwiek ruch.

Czyli po sygnale start nie stoisz w miejscu i czekasz 10 sekund tylko normalnie ruszasz razem ze wszystkimi, potem dopiero po upływie 10 sekund dajesz ESC i wychodzisz.

Proste?

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Koledzy źle Ci wytłumaczyli, owszem trzeba poczekać 7 sekund (ale polecam Ci np około 10 dla bezpieczeństwa) ale oprócz tego musisz wykonać autem jakikolwiek ruch.

Czyli po sygnale start nie stoisz w miejscu i czekasz 10 sekund tylko normalnie ruszasz razem ze wszystkimi, potem dopiero po upływie 10 sekund dajesz ESC i wychodzisz.

Proste?

<facepalm>

Wszedłem na sprint włączając wcześniej autofinisha, stałem w miejscu po odliczaniu, 7sek upłyneło. i wyszedłem z wyścigu i się dziwie że błąd mi teraz wyskakuje...

Tak to jest nikt nie napisze dokładnie o co chodzi a człowiek "uczy się na błędach" dzięki za poradę trochę za późną, ale będę na przyszłość wiedział.

Do innych opcji tego trainera też masz jakieś rady? Zanim znowu włączę coś i bloka na 6h+ dostane...

Lub do Pursuit Bot'a?

Ps. Jak robicie wstawkę na forum piszcie jak czego używać!!! Następnym razem...

Opublikowano

Boty raczej nie mają takich możliwości, jak chcesz to Ci mogę wytłumaczyć opcje tego bota. Wiem, że prawdopodobnie używanie Wall Hacka i Ghost Mode jest też możliwość wyłapania banika czasowego :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

tak nie wbijesz 5k D zatrzymasz sie na 4.2 k reszta osiągniecia za które trzeba wydać troszkę SB :P

Wiem o tym ze do 5k napewno nie dojde. Licze na 3k żeby losnąć sobie cos z carpacka :P

Opublikowano

tak nie wbijesz 5k D zatrzymasz sie na 4.2 k reszta osiągniecia za które trzeba wydać troszkę SB :P

Nie zgodzę się z Tobą. Posiadam obecnie 4800, a jeszcze zgarnę pkt. za 250 wygranych wyścigów klasy S,A,B,C,D,E...mam po 125 na razie.

Na boosty wydałem tylko raz pieniądze i zakupiłem Agerke, także nie rozumiem dlaczego miałby nie dać rady wbić 5k, skoro ja to zrobię bez problemu...

Pragnę podkreślić, że gram 66dni po około 2h dziennie ze względu na prace i inne zajęcia. Oczywiście nie ukrywam, że używam cheatów, bo czemu miałbym tego nie robić skoro 1/3 na nich gra?

Zbieram - ;)

Opublikowano

@up

Co powiesz na to że przez moje konto przeszło 35k sb, a teraz jadę na wszystkich możliwych cheat'ach na nim, juz 3 raz bloka mam czasowego :P

PS. Nie kupujcie pakietu ELITE EDITION za 30k sb, nie opłaca sie, moze fajnie samochody wygladaja ale nic nie warte są na drodze, może i dlatego tak ryzykuje, nie zalezy mi na nich lekko ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...