Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ObsydianHack+Modyfikacje

MaQiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Jak w temacie!

Czy do ObsydianHacka 1.5.2 można dołączyć modyfikacje? Lub czy do paczki modów, można wgrać tego hacka?

Proszę Ściągnijcie Mi te 20% :) Będę Grzecznym Chłopcem

Opublikowano

raczej w to watpie poniewaz np jak doinstalujesz mody na nodusa to ci nie bedzie ktores z nich dzialac i w tym przypadku raczej bedzie podobnie

Opublikowano

A macie jakieś inne wyjście? Gram na serwie z modami i gildiami... Potrzebuję z nodusa 1 moda. "Freecam.", aby móc kopiować itemy na multi. Macie jakieś pomysły jak to zrobić?

Opublikowano

A macie jakieś inne wyjście? Gram na serwie z modami i gildiami... Potrzebuję z nodusa 1 moda. "Freecam.", aby móc kopiować itemy na multi. Macie jakieś pomysły jak to zrobić?

Nie da rady już kopiować itemów ;] . Chyba nigdy nie dało rady ponieważ sam próbowałem .

Opublikowano

Da radę, potrzebuję tylko tej modyfikacji :) Ja kopiowałem od wersji 1.4.7 :3. Teraz na 1.5.2 jest coś, co mało kto odkrył, na singlu to nie problem, ale na serwie, serwer to blokuje. A tak bym nie założył tematu a bym był koxem już tam :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...