Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chinole w akcji na PL?

Witek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trafiłem przypadkiem na aukcje dot. serwera Solar, jak wiemy średnia cena waha się w granicach 50-55zł za 100kk, obecnie pewna osoba sprzedaje złoto w cenie 40zł za 100kk, w sumie nic nadzwyczajnego ma nadmiar to może sprzedawać, jednak po wejściu na pozostałe aukcje użytkownika możemy zauważyć że sprzedaje gold dla pozostałych serwerów, również w cenie 40zł. Nasuwa się następujące pytanie, czy Chińskie gold farmy powróciły z niskimi cenami golda?

Byłbym wdzięczny za wszelkie informacje, jeśli informacje potwierdziły by się to moja dalsza gra na M2PL mija się z celem.

Pozdrawiam, Witek!

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Może po prostu boci na wszystkich serwerach. Skontaktuj się ze sprzedawcą a dowiesz się informacji czy to chińskie boty.

Opublikowano

Może po prostu boci na wszystkich serwerach. Skontaktuj się ze sprzedawcą a dowiesz się informacji czy to chińskie boty.

Powie Ci na 100% :D

@MojePoleOjBoze - WoW! Co Ty nie powiesz!

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Wątpię, że chińskie farmboty wróciły, pewnie boci na każdym z możliwych serwerów i sprzedaje za niższą cenę, bo potrzebuje szybko kasy.

random.jpg

Opublikowano

chinskie farmboty byly sa i beda, teraz jest ich duzo mniej ale czesto mozna je zobaczyc na spotach m1/m2 (w ostatnich miesiacach spotkalem dropkiem i zglosilem setki takich ;>)

a jak ktos umie zarabiac to ma kase. spotkalem sie na jednej z gier z takim dealem ze na jednyn koncie allegro sprzedawala zloto cala gildia - strasznie podziwiam ich za wzajemne zaufanie.

albo ten allegrowicz to jednoosobowa armia z mega sprzetem i wszelkimi mozliwymi radarami na GM, albo za sposobem takiego zarobku stoi harem ludzi. chinoli mimo tego ze nadal wystepuja, stawialbym na ostatnim miejscu.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Moze wrócili ale mam wrazenie że zawsze były farmboty.

Lecz jest też opcja że bocił samemu na wszystkich serwerach i sprzedaje taniej, bo chce szybko kase zarobić

Opublikowano

Wątpię w Chińskie FarmBoty.

Tak jak Strepsio wyjaśnił obstawiam również inteligentnego deal'a,który Boci jak może by się dorobić i po prostu ma już nadmiar.

Ustalił własną cenę tzn. własnej marki.

Opublikowano

wątpie zeby Chińczykom chciało się produkować yangi na Polskich serwerach ..

Pewnie jakis kolo który miał duży dorobek na tym serwerze skonczył gre posprzedawał all itemki typu tryton , stalki itp i teraz sprzedaje tanio yang.

08945921259705007813.png

Opublikowano

Chińskie FarmBoty raczej nie wróciły, możliwe że przy tym nie siedzi jedna osoba albo są już boty o których my jeszcze nie mamy pojęcia (chodzi o farmboty).

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Nie, nie chińskie farmboty nie wróciły na pewno.

Jak dla mnie jest to pewno kilka osób co dropią sobie yangi i sprzedają, nic prostszego.

Sam grałem na jednym koncie na zmianę z bratem na Balmorze i selaliśmy yang i grubo zarobiliśmy.

1374233458-U949229.png

Opublikowano

Dość przedsiębiorcza osoba,kupiła sporą ilość yang wtedy,gdy były jeszcze niebotycznie wysokie ceny.Teraz sprzedaje je z ogromnym zyskiem.

Ewentualnie skupuje na allegro tanio itemy (czasem można dorwać naprawdę porządne itemy,za śmieszną cenę.Np widziałem miecz żalu+ sr 41 za 200zł),sprzedaje w grze za yangi,a yangi wystawia na allegro.

Opublikowano

@Up-też może tak być.Widziałem osobę,która miała sporo itemów na allegro,pochodzących z kradzieży.Ukradł podszywając się pod inną osobę (podobny nick) kilka itemów koledze,i wystawił je na allegro.Co więcej,nawet na allegro oszukiwał.Miał wiele negatywów,lecz ludzie i tak kupowali od niego itemy.Zarabiał na ludzkiej głupocie.Po zbanowaniu konta na allegro,zakładał nowe o podobnych nickach.

Opublikowano

To jest dobry sposób na zarobek - sprzedawanie najtaniej na rynku i to na każdym serwerze. To nie oznacza od razu, że to chinol. Po prostu może mieć dużo czasu i chęci.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Moim zdaniem to nie chińskie boty, w tych czasach wystarczy, że stawisz bota na 2dni i masz 100zł z yangów :P

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...