Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Spawnery

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Kiedyś jak się postawiło spawner, najechało na niego myszką i wpisało /spawner skeleton to spawniły się szkielety. Nie wszystko dało się tak ustawić ale szkielety, zombiaki, 2 rodzaje pająków i kule doświadczenia tak (choć te ostatnie zdaje się nie dawały tak naprawdę expu).

Teraz NIC - co bym nie wpisał lecą świnie. To nowy bukkit? Nowe Essentials? Ja coś zwaliłem? Proszę o poradę.

Opublikowano

myha - dajesz sklep i wbijasz dane :P

Np. dla Essentials SignShop

1. linia [buy]

2. linia 1

3. linia MobSpawner (albo MonsterSpawner, MonsterCage, Spawner, MobCage, MSpawner - wielkość liter nie ma znaczenia, albo 52 bo to ID spawnera)

4. linia $500 (oczywiście cenę sam ustalasz)

A ja dalej czekam...

Opublikowano

Pisz /spawner cow tylko najpierw siekierą kliknij w spawner i zobacz to...

Robię fajne prezentacje / reklamy serwerów minecraft, pisz na pw.

Opublikowano

próbowałem wpisywać w /give 52 z różnymi parametrami po dwukropku ale na 30 prób nie trafiłem w żadnego konkretnego moba.

ref do mojego pytania bo choć pająki zaczęły się respić po reinstalacji essentials to nadal nie pojawiają się kule doświadczenia a na nich w sumie najbardziej mi zależało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...