Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze FPS?

Zarram

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Tak z ciekawośći postanowiłem stworzyć taki temat w którym będzie można się pochwalić fps z gry.Po zmienie confingu udało mi się osiągnać 61.A wy ile macię :D ?

post-509869-0-84043500-1374147586_thumb.jpg

Opublikowano

Na ustawieniach maksymalnych wyciągam 30-60 (zależy od krainy, ilości mobów itp.), ale na battlegroundzie ilość fps drastycznie spada :P

#don't care

Opublikowano

ja ogolnie na FULL HD i MAX DETALACH wyciagam w miescie do 45fps. Na krainach trzyma sie ok 30fps a przy mobach spada czesto do 25 wiec klatek nie widac no chyba ze biore wiecej moobkow niz sie powinno czyli tak po 10duzych a przy nich male miniony to fps spadaja do 15 ale na skille siada i fps wraca ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

hehe a już myślałem,że więcej nie można mieć niż 61 :P

Makuss190 jaką masz kartę graficzną ?

Opublikowano

Mam taki "problem" z tym związany. Otóż gram na laptopie i w momencie odłączenia go od zasilacza FPSy momentalnie spadają do 1-2 :O Dziwne trochę, że na baterii nagle jest taka tragedia. Ma ktoś może z Was pomysł jak wyjaśnić to zjawisko? :D

#don't care

Opublikowano

A nie przeskakuje ci po odłączeniu ładowarki na jakiś tryb który ciągnie mniej prądu i zapewne automatycznie osłabia komputer ?

75775358773159538492.png

Opublikowano

wydaje mi się,że przyczyna może tkwić o opcjach zasilania,którą można znaleźć w panelu sterowania.Po zastosowaniu tryby wysoka wydajność powinno być wszystko w porządku

Opublikowano

wydaje mi się,że przyczyna może tkwić o opcjach zasilania,którą można znaleźć w panelu sterowania.Po zastosowaniu tryby wysoka wydajność powinno być wszystko w porządku

nie musi wchodzić w panel powinna po kliknięciu na batere koło zegara w lapku mieć opcję na przełączenie trybu bateri

u mnie jest coś takiego op kliknięciu na baterie http://scr.hu/19dk/fxtig Naiko u cb powinno być podobnie

PS.

Moje fps :D

72061537438757516771.png

75775358773159538492.png

Opublikowano

Lol wiem jak się zmienia opcje zasilania :P Nie pomyślałam jednak, że to "oszczędzanie energii" może być przyczyną spadku fps. W sumie i tak zawsze gram na kablu, bo by w 15 minut lapek padł xD tylko mnie to ciekawiło, thx

#don't care

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...