Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Adapter Razor Electra

Why

Rekomendowane odpowiedzi

Arcymistrz
Opublikowano

Zanim zakupię pożyczyłem od kolegi w celach przetestowania ich.

Głos itp. są super i mam podłączony do nich kabel z mikrofonem (nie są to dwa bolce tylko jeden w którym jest głos do słuchawek i mikrofon). Dźwięk słychać, ale mikrofon nie działa. Ja się na tym nie znam i proszę o pomoc jak zrobić, aby działał. Będę wdzięczny.

Mam kablem podpięte do głośników, a głośniki są podpięte do komputera.

Przeczytałem, że potrzebuję adaptera, możecie podać link z możliwością zakupu go? Wejście słuchawek to bolec cena do 40 zł, ale chciałbym jak najmniejszą

Opublikowano

@EDIT

Faktycznie jest jeden kabel, potrzebujesz czegoś o nazwie audio/mic splitter adapter, niestety na allegro nie mogę nic znaleźć w przejściówkach audio.

http://www.ebay.co.uk/itm/Headphone-Audio-Microphone-Mic-In-Splitter-PC-Adapter-Cable-Razer-Electra-/171067377151

Po za tym trzeba było przyjść na MPC przed zakupem sprzętu, za dobre te słuchawki to nie są w tej cenie

Arcymistrz
Opublikowano

@EDIT

Faktycznie jest jeden kabel, potrzebujesz czegoś o nazwie audio/mic splitter adapter, niestety na allegro nie mogę nic znaleźć w przejściówkach audio.

http://www.ebay.co.uk/itm/Headphone-Audio-Microphone-Mic-In-Splitter-PC-Adapter-Cable-Razer-Electra-/171067377151

Po za tym trzeba było przyjść na MPC przed zakupem sprzętu, za dobre te słuchawki to nie są w tej cenie

Pisałem o tym na MPC, dostałem kilka propozycji i wybrałem te. Bywa ;)

Ok dzięki, przynajmniej wiem, czego szukać.

Cls.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...