Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Kha'zix vs Aatrox

Tali’Zorrah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję nowego picka do jungli, bo moje standardowe picki trochę mi się znudziły (Vi, Nunu, Trynda, Eve, Jax, Master, Olaf, Rammus, Riven i Warwick) <--- tych aktualnie posiadam.

Zastanawiam się nad 2 championami wymienionymi w tytule. Jaka jest wasza opinia?

A może chodzicie do jungli kimś innym (tylko nie heca, bo nie za bardzo mi się podoba).

Chodzi mi o postać, która ma jakiegoś heala, żebym nie musiał co 4 min chodzić do bazy...

Najlepiej jakby miał jakiegoś wbudowanego flasha (typu skok kha, skok aatroxa)

­Keelah se'lai

Opublikowano

Ja bym ci polecił Kha'zixa ponieważ: Heal z W , łatwa farma w jungli , dobre ganki oraz to co mi się w nim najbardziej podoba to ewolucje :DD.

Aatrox jest dla mnie słabym championem przeciwko Kha'zixowi może i ma wyskok do przeciwnika ale Ulti i E są słabe :/

Gość koxxxik12
Opublikowano

Khaziź dobre ganki? dzięki czemu? Aatrox ma dużo szybszą jungle i lepsze gaki. Polecam Aatoxa. Cały czas w jungli na full hp i szybko ją czyści i jedne z najlepszych ganków

Opublikowano

Oby dwie postacie są w tej chwili Over Power , ale z tych bardziej poleciłbym Ci Kha`Zixa ,bo mam dziwne przeczucie , że Aatrox dostanie nie długo wielkiego nerfa . Kha , kha i jeszcze raz Kha .

giphy.gif ­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...