Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić server cod mod!

zombimak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem się zapytać jak zrobić server codmod . Wpadłem na pomysł z fajnymi postaciami itp. Nie wiem od czego zacząć.

Opublikowano

Wpierw wykup serwer :)

AMXX będzie raczej zainstalowany, więc możesz ściągnąć gotową paczkę AMXX bądź przeszukać polski support amxx wgrać dopasowane pluginy oraz plugin cod'a ;-)

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Wpierw wykup serwer :)

AMXX będzie raczej zainstalowany, więc możesz ściągnąć gotową paczkę AMXX bądź przeszukać polski support amxx wgrać dopasowane pluginy oraz plugin cod'a ;-)

Ok ale gdzie wykupić . Hyba że ja dam pomysł a ktoś zrobił by taki serv . A kupno serv przez sms? Jakoś by sie zgrało z kimś. Bo ja do tego żadnego pojęcia nie mam.

Opublikowano

Najtaniej to kup serwer na serwerygier.com (smsem). Zlecenie na takiego Coda będzie kosztowne, więc musisz się przygotować na spory wydatek.

Opublikowano

Ok ale gdzie wykupić . Hyba że ja dam pomysł a ktoś zrobił by taki serv . A kupno serv przez sms? Jakoś by sie zgrało z kimś. Bo ja do tego żadnego pojęcia nie mam.

Polecam mojeserwery.pl

Jakość zajebista jest, miałem tam serwer ponad rok.

Wątpię, że ktoś chciałby komuś ogarniać serwer i jak się domyślam za darmo.

Jakbyś mógł coś komuś oferować to byłoby łatwo, ale polecam spróbować swoich sił.

Opublikowano

Najtaniej to kup serwer na serwerygier.com (smsem). Zlecenie na takiego Coda będzie kosztowne, więc musisz się przygotować na spory wydatek.

Ok. Lecz bardziej by mi pasowało zrobić to tanio i z kimś co kiedyś to robił . (dobże by było jakbym jescze wiedział ile by to mnie dokładnie kosztowało). A jeszcze lepiej jak by znalazł sie ktoś komu dam pomysł swój i on to zrealizował. (O ile bendzie danej osobie ten pomysł pasował)

Polecam mojeserwery.pl

Jakość zajebista jest, miałem tam serwer ponad rok.

Wątpię, że ktoś chciałby komuś ogarniać serwer i jak się domyślam za darmo.

Jakbyś mógł coś komuś oferować to byłoby łatwo, ale polecam spróbować swoich sił.

Zbyt długo bym sam się w tym grzebał . Potrzebuje kogoś kto sie na tym dobrze zna. I by doradził co jak (dokładnie). A ja bym wtedy zastanowił sie co zrobić dalej.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/911252-szukasz-sieci-serwerowadminowosob-do-zarzadzaniainne-zajrzyj/

Napisz tutaj, że szukasz osoby która tanio wykona Ci oryginalną paczkę COD.

Wiesz ile by to kosztowało miej wiencej i jaka forma płacenia.?

Wiesz ile by to kosztowało miej wiencej i jaka forma płacenia.?

Bo za free nie mam co liczyć ?? Ja bym dał pomysł a ktoś za swoje koszty by go zrealizował?? Znalazł by sie ktoś taki? Jak myślisz?

Poprostu można powiedzieć że także szukam osoby ktura zrealizuje muj pomysł nic więcej.

Opublikowano

Powiem Ci tak, ktoś nic w to kasy nie włoży, bo w sumie nie ma na co kasy wydawać.

Najwyżej Ty zapłacisz za to, że On to zrobił.

Za darmo Ci raczej nikt tego nie zrobi, bo przykładowo da Ci za darmo, a Ty za jego prace będziesz kase trzepał.

Ile mniej więcej ? Nie wiem, nie orientuje się w cenach.

Napisz ogłoszenie, to się dowiesz ile ludzie chcą za takie coś.

Opublikowano

Albo ściągnij gotowca COD'a, ale niezbyt polecam bo zazwyczaj takie paczki są wypchane reklamami.

Poproś hosting o serwer 2 slotowy to Ci może przydzielą na 'beta' testy i napisz że wykupisz u nich serwer tylko chcesz wpierw ogarnąć serwer aby nie tracić czasu.

Opublikowano

Wole znależć kogoś kto sam ogarnie . Mnie nie zależy na kasie. Tylko na dobrej zabawie.A pomysł mam fajny. Tylko czasu trzeba i kogoś kto to umie i sie tym zajmuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...