Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] cheata

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam cheata, który automatycznie kupowałby (w określonych odstępach czasu) daną pozycję w danym sklepie.

Coś takiego jest pod komendą /bot w modzie u kamer, lecz mi potrzebne jest to w formie możliwej do zaaplikowania do klienta serwera.

Jest coś takiego? Polecą like, pozdrawiam.

123

Opublikowano

refreshujemy co 24h.

Pisz to na PW, albo edytuj mojego ostatniego posta, a nie sobie posty nabijasz. Na drugi lepiej warnuj, a nie sam spamisz.

123

Opublikowano

Proszę bardzo:

http://metin2cheaty.tk/

Taki bot znajduje się na tej stronie w MultiHacku.

Z tego co widzę, jestem tam opcja, aby bot sprzedawał coś, gdy nasza suma yang będzie niska.

Mi chodzi o to, by bot kupował dany przedmiot od handlarza, znajdujący się na wyznaczonym miejscu u danego handlarza.

Ale w zasadzie, dzięki za tego cheata, na pewno mi się przyda!

Szukam nadal, poleci limit! Pozdrawiam.

123

Opublikowano

refresh

Witam, szukam cheata, który automatycznie kupowałby (w określonych odstępach czasu) daną pozycję w danym sklepie.

Coś takiego jest pod komendą /bot w modzie u kamer, lecz mi potrzebne jest to w formie możliwej do zaaplikowania do klienta serwera.

Jest coś takiego? Polecą like, pozdrawiam.

123

Opublikowano

Takie coś jest w kammermodzie, pod komendą /bot. Nikt nie potrafi czegoś takiego zrobić, aby aplikować to do klienta?

123

Opublikowano

Takie coś jest w kammermodzie, pod komendą /bot. Nikt nie potrafi czegoś takiego zrobić, aby aplikować to do klienta?

Nie ma chyba tutaj takiej opcji, bo trzeba byloby zmienic cale kodowanie.

random.jpg

Opublikowano

Nie ma chyba tutaj takiej opcji, bo trzeba byloby zmienic cale kodowanie.

Może jednak ktoś potrafiłby coś takiego zrobić lub coś takiego już jest.

Czekam nadal oraz limit czeka, pozdrawiam.

123

Opublikowano

Jedynie kamermod ma dobrego bota yangbug a inne to gówno.I nie ma takiego cheata jak ty myślisz.

No tak, kammer ma najlepszego, w najgorszym wypadku używałbym jego, lecz wolałbym grać na kliencie gry, jeśli ktoś będzie miał takiego cheata - poleci limit. Pozdrawiam.

123

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...