Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Spotlinemt2

Daniel_pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś doświadczony z tego servera może mi powiedzieć jak na serverze radzi sobie szaman smok polecą like. Z tego co mi wiadomo są tam zielone sory więc trochę się też boję o epiki 150+ czy tam jest też dużo magi ?

x

Opublikowano

Serwer jest dopracowany, więc nie ma co się bać. Po prostu HA wyrównał szansę szamana z np. bodym.

Pakuj wszystko w int, zręczność, ludzi, szybkość zaklęcia i będziesz kosą.

Opublikowano

Spotline jest 1 z lepszych serwerów . Szaman .. hym .. Pod expa jest dobry na mapce 150 sam ogarnia spota , w pvp też , nikt praktycznie nie ma abs .

Pod bossy trochę gorzej ale daje rade ;)

" No . I'm not on STEROIDS . But thanks for asking . "

Opublikowano

Czy ktoś doświadczony z tego servera może mi powiedzieć jak na serverze radzi sobie szaman smok polecą like. Z tego co mi wiadomo są tam zielone sory więc trochę się też boję o epiki 150+ czy tam jest też dużo magi ?

Miałem szamana 177 level :) postacie są wyrównane. Nawet jak założysz te epiki od 150. Ja brałem pvp z każdą klasą i nie miałem problemu , a szaman na tym serverze po 160+ jest naprawdę kosa :)

Opublikowano

O i jeszcze jedno bo chce robić top 1broń to ludzie piszą że tam siła działa jak zręczność ja osobiście zawsze dawałem w zręczność a ludzie piszą że siła i nie chce strzelić gafy

x

Opublikowano

I czy robić wachlarz czy dzwon sory że post pod postem ale nie wiem jak edytować na fonie

x

Opublikowano

Szaman jest bardzo dobry pod pvp i jak i pod expa.

Ma bardzo dobre moce.

Jak zrobisz zarąbiste eq to jesteś niedopokonania.

Ja prawie na wszystkich serwerach gram szamanem smokiem.

I każdego ciągne na kilka hitów czy skilli.

Postać jest bardzo dobrze dopracowana i dorównana innym postaciom.

snf3.jpg

Opublikowano

Expic będę raczej w bambusie ale o pvp mi chodzi lepiej wachlarz czy dzwon czy dzwon później w dmg magicznym dorównuje wachlarzowi

x

Opublikowano

O i jeszcze jedno bo chce robić top 1broń to ludzie piszą że tam siła działa jak zręczność ja osobiście zawsze dawałem w zręczność a ludzie piszą że siła i nie chce strzelić gafy

Zależy jakim tym szamanem grasz. Możesz spróbować być mocnym na Hity i pójść w Siłkę i z krytykiem i błogo masz na prawdę potężne hity,lecz jeżeli chcesz być pewny to polecam zręczność,którą masz na Skille.

I czy robić wachlarz czy dzwon sory że post pod postem ale nie wiem jak edytować na fonie

Zależy co ma większą wartość ataku magicznego na tym serwerze :)

Opublikowano

Zależy jakim tym szamanem grasz. Możesz spróbować być mocnym na Hity i pójść w Siłkę i z krytykiem i błogo masz na prawdę potężne hity,lecz jeżeli chcesz być pewny to polecam zręczność,którą masz na Skille.

Zależy co ma większą wartość ataku magicznego na tym serwerze :)

właśnie dlatego chce się was spytać czy na tym serverze opłaca się robić wachlarz czy dzwon ja jeszcze nie widziałem żadnej broni epickiej :)

x

Opublikowano

właśnie dlatego chce się was spytać czy na tym serverze opłaca się robić wachlarz czy dzwon ja jeszcze nie widziałem żadnej broni epickiej :)

Pamiętam,że ten Spotline był kopią Surface lub inaczej jest stawiany na tych plikach.

Więc na Surface jeżeli dobrze pamiętam najbardziej opłacalny był Wachlarz.

Opublikowano

szaman smok jest równie dobry jak ma dzwon jak i wachlarz, natomiast jeśli chcesz do skilli dołączyć hity to polecam dzwonek, ma większą wartość ataku hitów niż wachlarz.

Opublikowano

I jeszcze 1 bony top 1 tam ze zręcznościa czy siłą bo ktoś mówił że zręczności się tam nie robi

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...