Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe słuchawki

Hybatyófo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam chciałbym nowe słuchawki do 160zł. Moje idą trzeci raz na gwarancję ( Creative Draco HS-850) powód: wyrabiające sie te obrotowe gó*** przy nausznikach i po pewnym czasie nausznik wypada.I tu moja prośba jakieś dobre słuchawki byście mi polecili ? Myślałem o SteelSeries 4H, Creative Tactic 3D Alpha ( ale tez mają to gó*** obracane). Teraz czekam na wasze propozycje. Jeśli ktos z was ma te co napsiałem to niech napisze mini recenzję :)

Opublikowano

Ja mam steelseries siberia v2 nie wiem czy znajdziesz za 160zł bo nie wiem po ile teraz chodzą ale są naprawde godne uwagi są bardzo lekkie praktycznie nie czuć ,że ma sie je na głowie i przedewszystkim są wygodne i dobrze "grają" dobrymi słuchawkami są też Creative Fatal1ty które kosztują ok. 110-130zł

Opublikowano

Ja mam steelseries siberia v2 nie wiem czy znajdziesz za 160zł bo nie wiem po ile teraz chodzą ale są naprawde godne uwagi są bardzo lekkie praktycznie nie czuć ,że ma sie je na głowie i przedewszystkim są wygodne i dobrze "grają" dobrymi słuchawkami są też Creative Fatal1ty które kosztują ok. 110-130zł

Patrzałem na te Siberia V2, ale szkoda mi 260+zł , Fatal1ty jest to chyba jeden model niżej niż te draco hs-850, ale mają te gó*** obracane tez, a mi sie nie chce to co 3-4miesiące reklamować ;/

Opublikowano

Nie kupuj nic od steelseries bo będziesz później płakał, że shit kupiłeś. Popatrz na te co masz @up lub dopłać do shure shr240/cal.

Opublikowano

Może KOSS UR40 albo Superlux HD668B ?

Jak patrze na opinie tych słuchawek co napisałeś to nie chce ich kupić, niby ładny dźwięk, ale co z tego jak w jednych niby strasznie sie uszy męczą, w drugich nie tłumi dźwieków z zewnątrz czyli odstają ;/ Lipne wykonanie? A SteelSeries 4H ma złe opinie, ale wiekszoć to pozytywy ;/

Opublikowano

Superluxy męczą uszy tylko na początku, później jest już wszystko git. A co do KOSS to miałem i faktycznie wygłuszenie słabiutkie.

Opublikowano

Przecież nie znajdzie zajebistych słuchawek zamkniętych w cenie 160zł lol ?

Kto powiedział, że nie znajde? Creative Tactic 3D alpha mają certyfikat THX czyli najlepszy dźwięk jaki da się uzyskać, tylko mają takie gówno co ja mam i boje się, że to znowu wypadnie więc sorry stary. Tak wiem dla cb zajebiste słuchawki to sa napewno Te Beaty czy Dr.Beat (jakos tak) Najtańczy model 900zł, a dźwięk przy zwykłym sprzęcie lub średnim taki sam jak na słuchawkach za 150zł.....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...