Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z tworzeniem serwera

Zansonify

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój problem polega na tym że nie mogę dołączyć do żadnego serwera terraria oraz nei moge go stworzyćHamachi oraz no-hamachi Mam terrarie kupną , cały czas mam conecting to (ip)

Opublikowano

To nie wiem, może ip źle wpisałeś. Przejdźmy do drugiego problemu. Nie może zrobić serwer, czyli nikt nie moze wbić, czy wyskakuje ci jakiś błąd przy włanczaniu konsoli ?

Opublikowano

To nie wiem, może ip źle wpisałeś. Przejdźmy do drugiego problemu. Nie może zrobić serwer, czyli nikt nie moze wbić, czy wyskakuje ci jakiś błąd przy włanczaniu konsoli ?

właśnie nic mi nie wyskakuje a koledzy mówili że powinno mi coś z zapory wyskoczyć

Opublikowano

Może coś źle robisz przy towrzeniu serwer. Sbróbuj odblokować port. Może masz na hamachi taki żółty trójkąt z wykrzyknikiem przy graczach ?

Opublikowano

Może coś źle robisz przy towrzeniu serwer. Sbróbuj odblokować port. Może masz na hamachi taki żółty trójkąt z wykrzyknikiem przy graczach ?

O tak mam jak to naprawić :)?

Opublikowano

Odinstaluj hamachi, potem wejć start>szukaj i wpisz "hamachi" jak ci wyszuka jakiś plik to go usuń. Wyczyść kosz i zainstaluj hamachi.

Opublikowano

Odinstaluj hamachi, potem wejć start>szukaj i wpisz "hamachi" jak ci wyszuka jakiś plik to go usuń. Wyczyść kosz i zainstaluj hamachi.

niby usunołema le jak pobieram hamachi to nagle wyskakuje mi napis że znaleziono juz hamachi czy chce zaktualizowac do wersi jakiejś tam i nic później się nie dzieje

Opublikowano

włąsnie przeszukałem cały komputer nic nie znalazłęm :P

znalazłem i pisze mi że nei moge usunąć bo jest otwarte w programie hamachi tunneling engine

Opublikowano

Wejć w start>szukaj wpisz "hamachi" i tam powinno ci znaleść instalke. Jeśli nie znajdzie to napisz do mnie na pw.

Opublikowano

Komputer -> Właściwości -> Menedżer Urządzeń -> Karty Sieciowe -> PPM na Hamachi Network Interface -> Odinstaluj.

Dopiero wtedy instaluj Hamachi ponownie.

I panowie, starać się troszkę nad ortografią...

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...