Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Paczka pluginów pod jaki serwer

Paczka pluginów pod jaki typ serwera  

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki typ?

• Survival
    • Creative
    • FB
      0
    • 4Fun
      0
    • RolePlay
    • BF/Call of duty
    • PvP
    • Inne (napisz jakie)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chcę się zapytać pod jaki serwer (typ) zrobić paczkę pluginów. Znam się na konfiguracji a się nudzę. W ciągu najbliższego miesiąca będą gotowe 4 paczki pod 4 typy serwerów wybranie przez was ! No więc do głosowania :D

Prosiłbym aby odpowiedzi z ankiety uzasadnić w komentarzu.

Opublikowano

Zrób RP bo mało takich paczek jest, zazwyczaj to pod SV albo FB są. Tylko wiesz przyłóż się do tego bo nie którzy to na prawdę robią na odpierdziel :(

I jakbyś mógł jeszcze w tej paczce też opisać każdy plugin dokładnie co do czego dla tych nie ogarniętych (m.in. dla mnie xD) I też jakbyś mógł napisać co powinno zawierać te RP w mapie czym się kierować o ogólnie. Mam nadzieję że mnie rozumiesz chodź w 90% xD

(przyznam się że sam coś takiego mam zamiar robić tzn. że serwer o tematyce RP, czyli że klasy działki w Hektarach xDDD ta po ludzku sklepy i ogólnie.)

Pozdrawiam. Hardy :)

Opublikowano

Osobiście nie przepadam za takimi serwerami i nie wiem jakie pluginy do tego potrzebne ale się pomyśli

Co do RPG to zobaczę :0

Opublikowano

SkyBlock to najłatwiej zrobić z tego serwer... Nie ma przy tym dużo roboty jakiś np. spawn i rób se graczu co chcesz xD No i oczywiście parę pluginów. Na YT lub tez na forum tu są już do tego chyba paczki więc nie potrzebne :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...