Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co wybrać?

mpcforumer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wirtam, mam pytanko... a mianowicie nei wiem kim i czym grac. A am mdo wyboru medyka z mg36 i scattergunem. Albo assaulta z zestawem z m4a1 lub assulta z zestawem z xm8. A jesli zadne z tych to kogo polecacie? I jaki zestaw ma najlepsze dodatki... Bo moze dokupie famasa. :D Prosze o szybka odpowiedz.

98536577623773438248.png

Opublikowano

A na medyku mg36 z dodatkami z Brutusa czy z innymi? m4a1 na bliskie kontakty nawet dobrze się spisuje, a xm8 nie miałem styczności. m4a1 kupione w pakiecie czy osobno? Jak w pakiecie to masz tam najlepsze dodatki do famasa oprócz nemesis. Możesz dokupić pakiet z famasem i nemesis. :)

Opublikowano

Kupilem zestaw z M4A1 I FAMASA I NEMESIS. Ale nie wiem jaak kolbe wybrac... Tą THUNDERBOLT (+4CELNOŚĆ) CZY TĄ NEMESIS (-1OBRAŻENIA, +4 PODRĘCZNOŚĆ, +1 PRECYZJA).

98536577623773438248.png

Opublikowano

Polecam Ci mechanika z F2000 ulepszone na maxa. Jedzie wszystkich. A co do assaulta z ta kolba to lepiej miec -1 obrazen +4 podreczonsc i +1 precyzja.

@No pomylilem sie. Jak juz to as-val na mechanika.

Opublikowano

Hmm niby tak ale bardziej mi chodziło o to że szturmowiec z BF3 ma apteczki tak jak medyk, zależy od tego czy ktoś ma na myśli karabiny czy apteczki/amunicje :D

LOL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...