Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mid or troll

KubaNuri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ostatnio borykam się z brązem. Jeśli masz napisać że z brązu łatwo jest wyjść itp. to od razu opuść ten temat. Moje pytanie brzmi: co robicie kiedy spotykacie się z sytuacją jak ktoś gdy nie dostanie swojej linii pisze że będzie trollował?

Gość koxxxik12
Opublikowano

Odstąp mu. To dziecko jemu nie on już niżej nie spadnie. I radzę ci często gankować mu linie bo to na 99% jakiś debil który grać nie umie

Opublikowano

Staraj się z nim dogadać chociaż przeważnie z debilami ciężko jest :) Najlepiej wyjść stracić te 3/4 lp niż grać z trollem i stracić np 20.

Opublikowano

Dzisiejsza sytuacja: Miałem iść na mida wszystko cacy ale nagle troll piszę że jeśli nie pójdzię na dżunglę to zacznie trollować. Odstąpiłem mu mida po czym był szczęśliwy ale niestety miał 1/8 fiddlem ja musiałem wziąć supporta którym wbrew pozorom jak gankuje ci nafeedowany mid nie da się wykerować gry. Czytałem gdzieś żeby np. to olać albo ktoś inny jeszcze żeby samemu przy wybieraniu tak pisać może ktoś leave i właśnie tu moje pytanie jeśli piszecie do takiego bądź macie jakąś strategię na takich ludzi to co robicie oprócz zwykłej rozmowy.

Opublikowano

Jedyny skuteczny sposób: sprawdzasz lolkinga tego typa, jak widzisz że on tę linie naprawdę mainuje, to mu ją oddaj bo istnieje szansa że ją wygra. Jak widzisz, że z lolkinga szału nie ma to wychodzisz z kolejki.

Opublikowano

Najlepsze wyjście to po prostu nie wybierasz championa- wyrzuci cie z kolejki bez utraty lp. Gorzej jest jak już wybrałeś champa.. Ja kiedyś miałem taką sytuacje gdzie diana chciała iść. oddałemm jej mida, sfedowała i poszła trolować w jugli, gorzej było z ad kassadinem w jugli- smutne

OndteAw.png <- Dołącz się do teamu umieszczając plakietkę w profil / sygnatura.

Opublikowano

Najlepiej odstąp tej osobie bez względu na to, czy po lolkingu dominuje na midzie czy nie. Nigdy nie kłóć się z graczami o linię.

Podczas gry najlepiej zapomnij o chacie i nie pisz na nim nic poza np. " ss " czy coś podobnego, bo gdy zaczynasz pisać i np. bluzgać, demotywujesz do gry siebie i resztę teamu. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...