Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie najszybciej zdobędę 3-gwiazdkowe przedłużenie nitro i moc?

Adriano™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Największe szanse z poszukiwania diamentów,a jeżeli chcesz 4-gwiazdkowe to musisz kupować pakiety umiejętności wyścigowych,bo mała szansa że za wyścig/diamenty dostaniesz.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o długość trwania i moc nitro to 3 gwiazdkowe trafiają się w pakietach za 60k, 4 gwiazdkowe raczej bardzo rzadko.

Musisz się uzbroić w kupę forsy i cierpliwości. Wydałem ostatnio około 30 milionów IGC i trafiłem tam po 3 sztuki każdej z wymienionych przez ciebie opcji (3 gwiazdkowych)

i jedną 4 gwiazdkową przedłuzenie nitro :) polecam te karty ale musisz cisnąć ostro botem i kupowac conajmniej 100 pakietów codziennie. Jeżeli masz dużo czasu to polecam

Ci technike. Godzine Pursuit bota puszczac potem kupić 100 pakietów i zowu bota na godzine i tak w kółko :P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Jeżeli chodzi o długość trwania i moc nitro to 3 gwiazdkowe trafiają się w pakietach za 60k, 4 gwiazdkowe raczej bardzo rzadko.

Musisz się uzbroić w kupę forsy i cierpliwości. Wydałem ostatnio około 30 milionów IGC i trafiłem tam po 3 sztuki każdej z wymienionych przez ciebie opcji (3 gwiazdkowych)

i jedną 4 gwiazdkową przedłuzenie nitro :) polecam te karty ale musisz cisnąć ostro botem i kupowac conajmniej 100 pakietów codziennie. Jeżeli masz dużo czasu to polecam

Ci technike. Godzine Pursuit bota puszczac potem kupić 100 pakietów i zowu bota na godzine i tak w kółko :P

Pursuit podobno staty psuje czy cos, uzywam FLPR moze byc? :P Czy mniej wydajniejszy.

Opublikowano

A to juz od Ciebie zależą Twoje staty :P Jeżeli martwisz się o nie to używaj FLPR ale on jest 2 razy wolniejszy :P

142g9ox.png

Opublikowano

A to juz od Ciebie zależą Twoje staty :P Jeżeli martwisz się o nie to używaj FLPR ale on jest 2 razy wolniejszy :P

A da się na jednym kliencie odpalić oby dwa boty?

O staty jest wieksza szansa na bana ? :P

Opublikowano

Da się odpalić obydwa, ktoś już o tym wspominał w temacie o Pursuit Bocie ale ja tego nie próbowałem jeszcze.

Podobno daje to jeszcze większy zysk, szansa na bana za uzywanie któregoś z botów jest nikła, jeszcze nie

spotkałem się do tej pory, żeby ktoś dostał za to bana :)

142g9ox.png

Opublikowano

Da się odpalić obydwa, ktoś już o tym wspominał w temacie o Pursuit Bocie ale ja tego nie próbowałem jeszcze.

Podobno daje to jeszcze większy zysk, szansa na bana za uzywanie któregoś z botów jest nikła, jeszcze nie

spotkałem się do tej pory, żeby ktoś dostał za to bana :)

Pursuit Bot nie losuje kart? Bynajmniej tylko kase dostaje i nic wiecej.

Edit. Chuy z kartami dałem czas 0 i 8/10k co 2sek mam :P

Jaki najlepiej czas ustawic?:D

Opublikowano

Pursit bot losuje karty ale tego nie widzisz bo to trwa 0.1 sekundy i tylko nie raz można zobaczyć nagrodę a za każdy pościg dostajesz 7.500 igc a jak masz umiejętności na pościg na 30% to 9.750 igc czyli w 20 min= 1 milion a FLPR bot dwarazy wolniej czyli jakieś 40-50 min = 1 milion, Czyli sam widzisz co się bardziej opłaca wystarczy Pursuit bota ustawić na 0 i odpalić na 3 godz. i masz 10 milionów, a FLPR bot to przynajmniej 6 godz albo więcej jak ci się przytnie.

Opublikowano

Pursit bot losuje karty ale tego nie widzisz bo to trwa 0.1 sekundy i tylko nie raz można zobaczyć nagrodę a za każdy pościg dostajesz 7.500 igc a jak masz umiejętności na pościg na 30% to 9.750 igc czyli w 20 min= 1 milion a FLPR bot dwarazy wolniej czyli jakieś 40-50 min = 1 milion, Czyli sam widzisz co się bardziej opłaca wystarczy Pursuit bota ustawić na 0 i odpalić na 3 godz. i masz 10 milionów, a FLPR bot to przynajmniej 6 godz albo więcej jak ci się przytnie.

Czemu ja nie uzywałem tego bota wczesniej :O... ten bot po prostu zap*erdala 164k IGC na min.!!! Do tego karty losuje juz widze wlasnie po up'ach ;) macie like!!!

Moze ktoś powiedzieć o jakie statystyki chodzi? Gdzie je znajde :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...