Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Najlepsza postać do pvp

Twixteer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie nie ma jednej najlepszej. Wszystko zależy od naszego build'u, itemów, bonusów itp. No i oczywiście jak umiemy zagrać daną postacią :D Nieraz już widziałem łotra ze statami 15/0, ale także GWF oraz CW :) Za to kleryk jak wiadomo jest niezbędny ze względu na heal'a, a GF dobrze broni punkty :)

Sh00t4you_eune_121_1_logo.png

Opublikowano

Waszym zdaniem kto jest najlepszy do pvp?

Mag, ale tylko i wyłącznie w starciu 1vs1. Pomijając ten czynnik to łotr ze względu na spore dmg z możliwością ukrycia. A fenomen strażnika i specjalisty polega na tym, że potrafią utrzymać team przeciwnika nawet przez 10-15 sekund. I często z tego powodu dobija. Jest to mój wniosek na podstawie moich obserwacji. :P A kleryk polega na skillach, które osłabiają pancerz i jednocześnie leczy. Nim za dużo zabójstw nie będzie, ale asyst ile. :)

Opublikowano

wg, mnie napewno dystansowe, kleryk oraz diablel , bo w dominacjach bardzo czesto taki najlepiej sie sprawdza szczegolnie kaplan bo leczy i bije z dystansu przez co ciezko go zlapac jak sie gra 5 vs 5

TqL

6dIB3s_s2.jpg

Opublikowano

Według mnie łotrzyk, sam nim gram i na pvp bardzo dobrze sobie radzi, a nawet ogarnia 1 vs 3.

Wszystko zależy od potencjału team'u.

Bez-nazwy_nrsrana.png

Opublikowano

Dla mnie to gwf daje ładnie popalić innym na pvp ale to tylko dzięki temu ,że się lubi i umie grać postacią. Na drugim miejscu postawiłbym łotra albo guardiana za jego "niezniszczalność" może i killi nie będzie wiele ale za to pomyś jak taki łotrzyk smyra Cie po traczy bez dmg ^^

21.jpg

Opublikowano

Dla mnie to gwf daje ładnie popalić innym na pvp ale to tylko dzięki temu ,że się lubi i umie grać postacią. Na drugim miejscu postawiłbym łotra albo guardiana za jego "niezniszczalność" może i killi nie będzie wiele ale za to pomyś jak taki łotrzyk smyra Cie po traczy bez dmg ^^

wystarczy uzyc skila (nie pamietam nazwy ) tego od 15 lv, co teleportuje za gracza, pozniej skila omdlewającego i go nie ma po serii ;]

TqL

6dIB3s_s2.jpg

Opublikowano

wystarczy uzyc skila (nie pamietam nazwy ) tego od 15 lv, co teleportuje za gracza, pozniej skila omdlewającego i go nie ma po serii ;]

Niby tak ale gf i gwf przeżyją takie combo a potem to łotrzyk ma pecha :P

21.jpg

Opublikowano

uo nie do końca, łotrzyk nie powinien brać udziału w otwartej walce bo jego atutem jest duży damg a nie obrona więc jak taki gf walczy łatwiej go zajść od tyłu i wykończyć rzecz jasna musisz mieć odpowiednie eq, a jak wejdzie krytyk w moim przypadku 1/3 hp jak nie więcej odlatuje.

A tak w ogóle to gf bije się co najmniej we dwóch właśnie ze względu na tarczę i dużą wytrzymałość :)

Opublikowano

Nigdy i w żadnej grze nie masz tak, że jakaś postać jest najlepsza w pvp a inne nie. To przede wszystkim zależy od tego jak prowadzisz postać ile czasu jej poświęcasz i jak umiejętnie nią grasz i rozwijasz.

Opublikowano

Osobiście jako, że gram łotrzykiem to polece oczywiście łotrzyka. TR na 60tym poziomie z 10k gsem potrafie zoneshotować każdego, nie wiem czy to bug ale taka jest rzeczywistość. Drugą klasą jaką bym polecił to CW, który potrafi zabić w 3 sekundy oraz GWF, którym bijesz nawet dobrze, a i wystoisz bardzo długo w starciach.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jak dla mnie łotr,od nie dawna zacząłem grac i powiem że na pvp i do expa ta postać jest zajebista oczywiście to zależy od ciebie, wybieraj postać pod siebie.Jeżeli satysfakcjonuje cie duży dmg,szybkość i moce kryty to pewnie łotrem mozesz pośmigać,ale z odpowiednim buildem i eq ;]

Opublikowano

Mag, ale tylko i wyłącznie w starciu 1vs1. Pomijając ten czynnik to łotr ze względu na spore dmg z możliwością ukrycia. A fenomen strażnika i specjalisty polega na tym, że potrafią utrzymać team przeciwnika nawet przez 10-15 sekund. I często z tego powodu dobija. Jest to mój wniosek na podstawie moich obserwacji. :P A kleryk polega na skillach, które osłabiają pancerz i jednocześnie leczy. Nim za dużo zabójstw nie będzie, ale asyst ile. :)

Gram Kapłanem i do tej pory żaden Mag ze mna w starciu 1 vs 1 nie wygrał, najtrudniej mi jest pokonać GWF i GF, Łotrzykiem grałem sporo czasu i łatwo mi przewidzieć co on zrobi.

Postać możesz mieć dobrą, ale liczy sie drużyna i zgranie, co z tego że sama elita jak wtopicie bo 0 zgrania.

Wyłącznie zależy od Cb.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...