Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, mam takie pytanie, jak zrobić by czas na serwerze leciał cały czas, nawet jak nikogo na nim nie będzie ?

bardzo mi to przeszkadza, bo jak wkładam do pieca rzeczy na przetopienie i wyjde z serwera coś robić to czas się zatrzymuje, gralem kiedyś na serwerze, na którym czas leciał cały czas i nie było z tym problemu.

czy potrzebny jest do tego jakiś plugin czy coś w ustawieniach trzeba zmienić ?

serwer postawiony na craftserve

Opublikowano

Takie cos jest mozliwe tylko i wylacznie majac plugin. Do tego plugin ten musialby nie odładowywac chunkow ktore zawieraja furnace. Byłoby to o wieeeeeeeeeeeeele zbyt lagujace na jakikolwiek serwer.

Opublikowano

Takie cos jest mozliwe tylko i wylacznie majac plugin. Do tego plugin ten musialby nie odładowywac chunkow ktore zawieraja furnace. Byłoby to o wieeeeeeeeeeeeele zbyt lagujace na jakikolwiek serwer.

grałem wtedy na serwerze takim samym jak ja mam i nie było absolutnie żadnych lagów mimo tego, iż ja np. miałem kilka tysięcy kurczaków na farmie

jak sie nazywa ten plugin ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...