Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] odnośnie pytania pomocniczego - ravia.eu

prmk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak jezeli kupilem konto bez pytania pomocniczego a gosciu zna te pytanie oraz login do konta - ja mam email,login,haslo ale nie mam pytania moze on mnie okrasc ? czy nie ? bo sie strasznie boje i nwm czy na tym koncie grac ;x

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

ref

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Nie, bo jeżeli masz e-mail to przyjdzie do ciebie na e-mail przypomnienie (czyli na e-mail który jest podany na stronie).

random.jpg

Opublikowano

aha bo gosciu chce odemnie 300kk wyludzic za pytanie pomocnicze i odpowiedz xDD

PS: da sie odzyskac pytanie pomocnicze ? oraz haslo do niego ? ;ddd

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

wypowie sie ktos jeszcze?

40117680099074104760.gif                                                 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...