Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] [Pomożecie?] Tylko Dla Programistów W Świecie Metin2 Proszę O Odpowie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Iż chcę tworzyć hacki do metin2 ( nie boty ), proszę o info szyfrowania pakietów na metin2, aby móc wysyłać z powrotem pakiety w stronę serwera, np zrobienie autokilla, autopickup etc. Wtedy będę pisał dla mpcforum bo znam się na c++,delphi, etc . ;). Wszyscy którzy robią hacki do metin2 też proszę dać znać.

Nie jestem pijawką, ale nie chce mi się siedzieć kilka tygodni, nad takim rozszyfrowaniem bo mógłby (na pewno), ktoś to już wcześniej zrobić, możliwe że jest na internecie takie coś. Pozdrawiam i nie pisać niepotrzebnych postów.

wbmu3.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.

Iż chcę tworzyć hacki do metin2 ( nie boty ), proszę o info szyfrowania pakietów na metin2, aby móc wysyłać z powrotem pakiety w stronę serwera, np zrobienie autokilla, autopickup

Sam sobie zaprzeczasz bo mówisz że nie chodzi o boty a gadasz o Autokill autopickup. I to nie ma nic do pakietów

Opublikowano

naprawdę?

wątpię to ze tylko klikacza jest możliwy do zrobienia w metin2. Więc nie wykluczaj takiej możliwości przez packetinject...

prawda jest taka ze jestem pewien w 90% że można tylko trzeba umieć odszyfrować pakiety a potem wysłać je do serwera z aplikacji metin2

Opublikowano

Można ale co ma do tego autokill i autopickup? Czyzu chce poprostu najłatwiejszą drogą a takie ślęczenie nad pakietami trwa tygodniami więc to wykluczam

Naprawde nauczenie się tych wszystkich protokołów TCP itd. to dłuższa sprawa xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Special szkoda mi Ciebie.Chyba nie znasz .. jak to się pisze? czyzu,czyza..no w każdym razie nie znasz jego i jego możliwości.A poza tym bot to program wykonujący określone funkcje w sposób mechaniczny z tego co wiem,a hack ingeruje w gre..więc wyp..wracaj do szkoły o.0

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

hack a raczej cheat to pojęcie rozbudowane nie tylko jak wam sie wydaje modyfikacją pamięci robi się cheaty

technika która nazywa się packet inject też ingeruje w grę np:Wpe pro jak myślicie co robi przed wysyłaniem pakietu i sniffowaniem, iniectuje sie do procesu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...