Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czarny ekran logowania

exe12s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam pewien problem z League of Legends ostatnio lol działał mi bardzo dobrze, i nagle po ostatnim patch'u odpalam lola klikam ładnie play ponieważ gram na eu west no i czarne okienko logowania. Nie wiem o co chodzi reinstalowałem grę chyba z 3 razy pobierałem na nowo czyściłem rejestr odpalałem jako administrator, próbowałem z zgodnością na xp i nic nic nie mogę zrobić. Zaaktualizowałem wszystkie sterowniki do wersji najnowszej tak samo Flash Player i Adobe Air mam NET Framewor 4.0 Microsoft Virtual c++ 2008 i DirectX 11.

O to mój komputer.

System: Windows 8 Home Edition 64bit

Procesor: Intel Pentium CPU 997 1.60GHz 1.60GHz (dwurdzeniowy)

RAM: 4GB

Karta Graficzna: AMD Radeon HD 8750M (1GB)

Karta Dzwiękowa: Realitek

Niżej umieszczam screen.

Proszę o szybką odpowiedz z góry dziękuje.

post-379947-0-58967500-1374103395_thumb.jpg

Opublikowano

Mam to samo, pisałem do Riotu i od tygodnia nie mogą mi pomóc... Też spróbuj do nich napisać, może ktoś bardziej ogarnięty ci się trafi-.- Gdybyś znalazł rozwiązanie napisz pw, proszę;)

Opublikowano

Cytuje:

I deleted the C:\Riot Games\League of legends\RADS\projects\lol_launcher and lol_air_client (and any other air clients you have), then patched on the EUW server (don't know if that helped or not) and it worked. THANK GOD.

Bądź:

I had the same problem. go into internet explorer. go to settings>internet options. go to the advanced tab and click the reset option. Worked for me.

Być może któreś z powyższych Ci pomoże.

18z7.jpg

Na forum od 12-07-2013

od godziny 01:53

Opublikowano

Najnowsze sterowniki do karty + spróbuj naprawić pliki intalacyjne w launcherze , jeśli nie pomoże to czekać na rozwiązanie ze strony riot'u

Opublikowano

Naprawiałem pliki Kleas pisałem że mam najnowsze chyba nie doczytałeś DiscoVorm nic tak samo jak było tak samo jest :[

Opublikowano

Usuwasz adobe air, także z folderu lola, czyścisz rejestr, instalujesz nowego adobe air z internetu.

Ok spróbuje i dam edit

//edit Niestety nie działa. :[

Opublikowano

Koleś z pomocy technicznej riotu po 2 tygodniach prób napisał żeby reinstalował system, haha. Widzisz co ci może pomóc? Na pewno nie riot^^

Opublikowano

@UP xD

@TOP antywirem przeskanuj, może coś złapałeś. Usuń Adobe i cały folder z lolem+reinstal. Może DirecktX 9? ;d Nie mam pomysłu ;/

Opublikowano

Reinstalacja systemu pomogła :D Czyli jednak coś go blokowało ;) Może coś było w aktualizacja, ale ważne, że działa, więc jeśli chcesz grać, to reinstal xD

Opublikowano

Nie masz pendrive? Dysk przenośny ,płyty DVD ,Blue-Ray , mp3 , mp4 tyle jest rzeczy na ktore mozesz te "ważne pliki" przegrać. Ewentualnie zuploadować np na chomikuj.
Z tego co tu pisze nie masz już więcej opcji jak nowy system.

rsdgx1.jpg

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...