Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skin do akali

Krishma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten taki akali krwawego księżyca. Mistrzowski jak dla mnie. Mam na oceani. Imo najładniej wygląda w grze ze wszystkich skinów.

Wybierz przecież ten który tobie się najbardziej podoba co nie :)

Co do przecen to nie wiadomo. Jak kupiłem jak był w przecenie jakieś 3 msc temu albo więcej.

Opublikowano

Ja poleciłbym Silverfang Akali. Ładny art, świetnie wygląda w grze, ma zmienione ostrza i tym samym również to lecące z "Q". Co do przeceny, to nie wiadomo kiedy będzie w przecenie.

Opublikowano

Kazdy napisze ci co innego. Kup ten ktory ci sie podoba... Za niedlugo powstana tematy ktora postac wybrac, Fiore czy Miss Fortune ze wzgledu na wyglad postaci.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

Nurse bo masz 50% szans że enemy pójdzie walić. Ale niestety to działa w dwie strony..

OndteAw.png <- Dołącz się do teamu umieszczając plakietkę w profil / sygnatura.

Opublikowano

silverfang jest najlepsza ze względu na zmienione kamy i ogólny wygląd. Akali to "ninja" i przy skinie ma wyglądać jak ninja, prawda? nurse jest tylko przekolorowana tak samo jak bloodmoon .... Ja osobiście mam tą żółtą i jest o wiele lepsza od nurse.

304191415027212454880.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...