Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Agresywne flashe everywhere ;__;

daniplo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic specjalnego.

Ja tak na rankach trolluje ;)

Masz na myśli dostanie w dupsko i tłumaczenie to trollem?

Świetny flash, niestety troche się mu przyfarciło, ja nie dałbym się nabrać, ponieważ strzała Varusa leciała w Cait, i wtedy można było się spostrzec gdzie uciekła :D

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Masz na myśli dostanie w dupsko i tłumaczenie to trollem?

Świetny flash, niestety troche się mu przyfarciło, ja nie dałbym się nabrać, ponieważ strzała Varusa leciała w Cait, i wtedy można było się spostrzec gdzie uciekła :D

Tylko szkoda ze varus nie widzial gdzie strzala leci i strzala nie moglaby skrecic za caitlyn ;)
Opublikowano

ahahhaha lool "D Ale przecież widać w którą stronę sie flashuje 0_0 co to za dywizja? :D Filmik pro, widziałem to samo tylko ze to był lee i przy golemach tak zrobił (te na dole xD)

@Down

silver 3 :D beka z typa nie :D

Opublikowano

ahahhaha lool "D Ale przecież widać w którą stronę sie flashuje 0_0 co to za dywizja? :D Filmik pro, widziałem to samo tylko ze to był lee i przy golemach tak zrobił (te na dole xD)

gold 1 lepiej Ty sie pochwal dywizja zanim zaczniesz mowic o mechanice gry ;p
Opublikowano

nigdy się nie przyglądałem, ale wydaje mi się, że przy flashu widać w którą strone leci enemy i można za nim gonić. mimo wszystko not bad na tym filmiku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...