Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wiedzmin 2

Greedo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) Nie wiedzialem gdzie napisac ten temat wiec napisze go tutaj.Chodzi o to,ze mam problem z utworzeniem nowej kariery (nowej gry).I tutaj rodzi sie prosba do jakiegos posiadacza Wiedzmina 2.Chodzi o to aby ktos mi podeslal save do prologu.Od razu jak zacznie sie nowa gra to zapisz i ten save podeslij tutaj :) Dzieki wielkie z gory.

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano

A czemu nie możesz zacząć od nowa? co ci wyskakuje ? jakiś błąd, error coś w tym stylu ?.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Klikam nowa gra ,wybieram poziom trudnosci na normalny i sie laduje,laduje i laduje... Czekalem 20minut i nic.Kreci sie to gowno male w prawym dolnym rogu i moge sie na to ino patrzec.

Opublikowano

Klikam nowa gra ,wybieram poziom trudnosci na normalny i sie laduje,laduje i laduje... Czekalem 20minut i nic.Kreci sie to gowno male w prawym dolnym rogu i moge sie na to ino patrzec.

Czyli coś jest z grą tutaj nowy save po prologu nie pomoże jak dawno instalowałeś grę ? spróbuj zrobić re-instal gry uruchom ponownie plik .exe jako administrator i ze zgodnością swojego systemu operacyjnego czyli podstawowe rzeczy i czy gra jest oryginalna czy piracka wersja?.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Pobralem jakis save gdzie jest koncowka prologu i wszystko dziala :) Wczytalem ten save i smiga ale ja chcialbym przejsc sam prolog.Gre instalowalem dzisiaj,plik exe odpalam jako administrator i ze zgodnoscia windows xp service pack 3 (nie ma windows 7),oryginalna.

Edit1.Zapomnialem napisac,ze po tych czynnosciach wykonanych wyzej nadal nie moge zrobic nowej gry.

Opublikowano

Wczoraj skanowalem nodem 32 i wykrylo mi 3 virusy.Anty virus zajal sie ta sprawa :)

Opublikowano

Probuje spatchowac Wieska ale jak odpalam jakikolwiek patch to wyskakuje mi takie cos :

Installed game version is invalid or incomplete.

Jak odpalam plik readme to jest napisane ze mam patcha z 15 maja 2011 roku czyli patch 1.1

Probowalem zainstalowac patch : 1.2,1.3,0-1.3,0-1.35 i w kazdym na poczatku instalacji wyskakuje to co napisalem wyzej.Za pomoc poleci limit like.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...