Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Dział] Szukam gry

Evergreen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dział lub poddział w np. single player, w którym można by było opisywać grę, której się szuka i użytkownicy pomagali by znaleźć poszukiwaną produkcję.

Opublikowano

łoooooooooot?
Serio ? dział ? Nie no Panowie, to ani na dział, ani na poddział się nie nadaje... do tej pory działało to sprawnie w pogaduszkach, i niech tam zostanie.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Jako subforum do SP, tak.

Wat o.O ? stary ty czytasz co ty piszesz czy jak :D :D jesteś na Tak żeby był poddział w SP gdzie ludzie będą zakładać sobie tematy że szukają jakieś fajnej gry xD??

@TOP

Jestem na NIE ponieważ ktoś szuka gry to pisze w pogaduszkach.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Proponuję napisać do moderatora SP (DesoPL) i zapytać czy takowy temat jest w ogóle potrzebny, W pogaduszkach podpiętych tematów jest ogrom i nie wydaje mi się, aby dodawanie kolejnego było dobrym pomysłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...