Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Moberhack

Lionwoj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Poszukuje moberhacka najlepiej pod azmal.pl .

w pythonie v3 wyskakuje log

w tym od kamera jak zaznaczę że ma przywoływać to ustala 10sec, a ja chciałbym tak co 1:)+zmiana dystansu tez chyba nie działa

multihack- gdy włacze autopickup+autopoty co jakiś czas loga z serwera:<

Z góry dzięki za pomoc:)

Opublikowano

Witajcie

Poszukuje moberhacka najlepiej pod azmal.pl .

----w tym od kamera jak zaznaczę że ma przywoływać to ustala 10sec, a ja chciałbym tak co 1:)+zmiana dystansu tez chyba nie działa---

Z góry dzięki za pomoc:)

Opublikowano

no miałem tego mobera no i tam jest miejsce do ,,fajki" na wpisanie co ile, no i ten przycisk niebieski. no i wpisuje 1 zaznaczam i robi się odnowa 10;/

jak ustawić by np co 1sec lurowało i z zasięgu pelerynki bo standardowo to z mniejszego obszaru luruje;/

Opublikowano

W kamermodzie istnieje możliwość przyciągania mobów oraz automatycznego expa, to chyba jedyny działający dobrze moberhack.

random.jpg

Opublikowano

kamermoda nie chcę, gram na cliencie no i chciałbym mobera pod clienta, ten od kamera(taki z szaro niebieski) gdy wpisze zasięg np 8000 i czas np 1 to gdy zaznaczę tą fajkę i wcisnę niebieski przycisk by lurało samo to z powrotem jest 10sec i nieda się tego zmienić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...