Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie jak spalic karte graficzna

Hostencja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,otóż mam karte geforce 9600 gt który mi już się przegrzewa i uzgodniłem z matką ,jak mi się zepsuje to odrazu komp do naprawy z nowymi częsciami tzn procek itp,ale zalezy mi na karcie bo juz wariuje mi z obrazem i sie strasznie mocno podgrzewa ,jest jakis taki mocny program ze odrazu sie zfajczy w chwile ? Nie chce ja zalac i zapalcznika fajczyc probowalem .

Nie pisac debilny dzieciak chce nowa karte. Po prostu ja juz wole ja teraz wymienic ktora mi juz srednio wariuje ,niz za miesiac jak sie sama spali.

kxAyLut.png

Opublikowano

@UP ja low w tych sprawach odkrecania ,teraz mam furmarka i co chwile 70 stopni ,1 crash pc juz byl teraz znow proboje.

70 stopni dla tego GPU to pikuś. Zablokuj po prostu wentylator mechanicznie (włóż tam korek, długopis).

Opublikowano

OK,juz wkladam zaraz dam edita jak do PC bede mogl wejsc :D:

@EDIT

Program w 130 stopniach przegrzewa karte ,tez jakas gre odpale ale co chwile mi pada pc ,to znaczy ze sie karta jara czy nie ?

kxAyLut.png

Opublikowano

pobierasz program EVGA Precision X i ustawiasz tak napięcie żeby ci spaliło :P
Tylko uważaj z tym bo możesz tym spalić nie tylko kartę są filmiki na Yt z tutami tego programu
popatrz naucz sie i spal :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...