Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wchodzenie do budynków na serwerze GTA SA.

MrSevenUP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mogę wejść do budynku i wyjść z niego na pewnym serwerze. Wciskam LPM i nic, później mi ktoś radził żebym CTRL nacisnął i nic. Wszystkie klawisze wciskałem i nic.

Wie ktoś jak to naprawić?

Opublikowano

Jest to Polski Trans Serwer i przed drzwiami jest napis żebym kliknął LPM żeby wejść. CTRL tez nie dziala, oba na raz tez. Zobacze może reinstall gta coś da.

Opublikowano

Aaaaaaaa.. Ja wiem o co chodzi.. Też miałem to miałem. Nie możesz wyjść z tego budynku bo musisz przyczytać cały tutorial na stracie. Wtedy jak go przeczytasz masz już dostęp do wyjścia.

Opublikowano

Jest udało mi się rozwiązać problem! Na innych serwerach zobaczyłem, że jak celuje z broni to mi celownik leci w górę i jak grałem w Borderlands to leciał w dół. Poszukałem o tym trochę i okazało się, że to wina pada podłączonego do kompa, odpiąłem i okazało się, że za razem naprawił się problem przechodzenia przez drzwi ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...